ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τελειώνει η μεταγραφή Ζαγαρίτη στην Πάρμα

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης
Ο Βασίλης Ζαγαρίτης EUROKINISSI SPORTS

Η μετακίνηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από τον Παναθηναϊκό στην Πάρμα αναμένεται να τελειώσει την Τετάρτη (20/1), καθώς η ιταλική ομάδα δέχτηκε τους βασικούς όρους του τριφυλλιού.

Νέος κύκλος διαπραγματεύσεων εξελίχθηκε την Τρίτη (19/1) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Πάρμα για τη μετακίνηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από το τριφύλλι στους τζαλομπλού.

Η ιταλική ομάδα έχει αποδεχθεί τους βασικούς όρους των πρασίνων για την καταβολή των χρημάτων και η μεταγραφή όπως όλα δείχνουν τελειώνει την Τετάρτη (20/1).

Ο Παναθηναϊκός είχε προτείνει τρεις διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής των χρημάτων και η Πάρμα αποδέχτηκε τον τρίτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάρμα, η οποία ανέβασε το φιξ ποσό από τις 200.000 ευρώ στις 280.000 ευρώ, έχει χρονικό περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι (την 30ή Ιουνίου, πριν δηλαδή την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου) να καταβάλει τα χρήματα, ειδάλλως το ανωτέρο ποσό θα διπλασιαστεί ως πέναλτι (από 280.000 ευρώ σε 560.000 ευρώ)

Όσον αφορά στα τροφεία εκπαίδευσης τα 290.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο μερίδιο του Παναθηναϊκού, αν η Πάρμα δεν το καταβάλει εντός της τριετίας που ορίζεται από τη FIFA επίσης θα διπλασιαστεί.

Ο Παναθηναϊκός έχει στείλει τα τελικά έγγραφα στην Πάρμα και περιμένει πίσω την απάντηση των τζαλομπλού.

Εφόσον λάβει υπογεγραμμένα από τους Ιταλούς τα έγγραφα, θα ανάψει το "πράσινο φως" να πετάξει ο παίκτης για Ιταλία την Τετάρτη (20/1).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ