ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Υπεύθυνος Τύπου Αλ Σαντ: "Δεν έχουμε δεχθεί πρόταση από κανέναν για τον Τσάβι"

Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Τσάβι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα © 2015 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο επικεφαλής επικοινωνίας της Αλ Σαντ, Αχμέντ Αλ Ανσάρι, σημείωσε ότι ο σύλλογος από το Κατάρ δεν έχει δεχθεί κρούση για τον Τσάβι, εκτοξεύοντας τα πυρά του κατά της Μπαρτσελόνα.

Το σίριαλ με την πρόσληψη του Τσάβι Ερνάντες στη Μπαρτσελόνα συνεχίζεται, καθώς ο Υπεύθυνος Τύπου της Αλ Σαντ, Αχμέντ Αλ Ανσάρι, σε αναδημοσίευση της χθεσινής (29/10) ανακοίνωσης του συλλόγου από το Κατάρ, τόνισε ότι η Αλ Σαντ δεν έχει δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από κάποια ομάδα για τον Ισπανό τεχνικό.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση κατά των μπλαουγκράνα για το γεγονός ότι επικοινωνούν μόνο με τον Τσάβι και όχι μαζί τους, ενόσω είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του, το οποίο και εκπνέει το 2023.

"Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στο τραπέζι από καμία πλευρά. Κάθε ομάδα που έχει έστω και λίγο επαγγελματισμό, υποτίθεται ότι πρέπει να διαπραγματευτεί με την άλλη πλευρά αν θέλει έναν παίκτη ή προπονητή, ο οποίος έχει συμβόλαιο", υποστήριξε ο Αλ Ανσάρι.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός και πρώην θρύλος των μπλαουγκράνα έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους μπλαουγκράνα. Μάλιστα στη χώρα της Ιβηρικής πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς έγραψαν ότι ο Τσάβι θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τη Θέλτα, στις 6 Νοεμβρίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΒΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ