ΙΝΤΕΡ

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μπελφοντίλ

Υπέγραψε στην Ίντερ ο Μπελφοντίλ

Παίκτης της Ίντερ είναι επίσημα από την Παρασκευή ο Ισάκ Μπελφοντίλ, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "νερατζούρι".

Μία ημέρα μετά την επίσημη παρουσίαση του -πρώην νερατζούρο- Αντόνιο Κασάνο από την Πάρμα, ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ισάκ Μπελφοντίλ από τους "παρμέντσι" στην Ίντερ.

Ο 21χρονος Γάλλος επιθετικός υπέγραψε τελικά την Παρασκευή (5/7) πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μιλανέζους το οποίο θα του αποφέρει το ποσό του 1.000.000 ευρώ το χρόνο.

"Υπέγραψα επιτέλους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπήρχε καθυστέρηση καθώς επρόκειτο για διαπραγμάτευση που υπήρχαν τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Εγώ είχα αποδεχτεί από την πρώτη στιγμή την πρόταση της Ίντερ αλλά έπρεπε να ικανοποιηθεί και η Πάρμα", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο παίκτης εξερχόμενος από τα γραφεία των Μιλανέζων, και συμπλήρωσε:

"Είμαι έτοιμος για να ξεκινήσω προετοιμασία αλλά δεν έχω μιλήσει ακόμα με τον προπονητή. Και εγώ και ο Ικάρντι (σ.σ. αποκτήθηκε από τη Σαμπντόρια αυτό το καλοκαίρι) είμαστε νέοι και θέλουμε να τα πάμε αμφότεροι καλά".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ