PREMIER LEAGUE

Ξύλο στις εξέδρες μεταξύ οπαδών της Μπέρνλι και της Άρσεναλ, στο φινάλε του μεταξύ τους αγώνα

Οπαδοί της Μπέρνλι κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας τους στο Europa League κόντρα στην Μπασακσεχίρ
Οπαδοί της Μπέρνλι κατά τη διάρκεια αγώνα της ομάδας τους στο Europa League κόντρα στην Μπασακσεχίρ @2018 AP IMAGES

Άσχημες εικόνες έλαβαν χώρα στο φινάλε του αγώνα της Μπέρνλι με την Άρσεναλ για την 5η αγωνιστική της Premier League, με οπαδούς των δύο ομάδων να πρωταγωνιστούν σε επεισόδια στις εξέδρες κατά την αποχώρησή τους από το Turf Moor.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αναμέτρηση του Turf Moor μεταξύ της Μπέρνλι και της Άρσεναλ είχε για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρτιν Έντεγκααρντ καθώς δικό του γκολ ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων και υπέγραψε τη δεύτερη διαδοχική νίκη των Λονδρέζων στη φετινή Premier League που διώχνει ακόμα περισσότερο βάρος από τους ώμους του Αρτέτα.

Δυστυχώς όμως, το ματς είχε και τρίτο ημίχρονο το οποίο μάλιστα δεν ήταν διόλου τιμητικό για τις δύο ομάδες και κυρίως για τους οπαδούς της , αφού μετά το φινάλε του αγώνα αρκετοί εξ αυτών πήραν μέρος σε επεισόδια.

Αυτά έλαβαν χώρα στις εξέδρες του γηπέδου την ώρα που φίλοι και των δύο ομάδων κατευθύνονταν προς την έξοδο από κεντρική θύρα που τους φιλοξενούσε, με τους άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας του γηπέδου να μπαίνουν στη μέση για να μη γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Daily Mail, αρκετά καρεκλάκια βγήκαν από τη θέση τους και εκτοξεύτηκαν και προς τις δύο πλευρές των οπαδών, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια αναφορά της αστυνομίας για τραυματισμούς ή συλλήψεις.

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες εκδρομέων οπαδών της Άρσεναλ, ο καυγάς άναψε όταν φίλοι της Μπέρνλι εκτόξευσαν πλαστικά μπουκάλια εναντίον τους με στόχο να τους προκαλέσουν.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ