ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Ξέσπασε παίκτης της Ανζέ για το πέναλτι της Παρί: "Βαρέθηκα το VAR, έχουμε ρίξει εκατομμύρια σε αυτό και δεν ξέρουμε πώς χρησιμοποιείται"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ανζέ με την Παρί Σεν Ζερμέν
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της Ανζέ με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Ο κεντρικός αμυντικός της Ανζέ, Ρομέν Τομάς, ξέσπασε κατά του VAR και των διαιτητών μετά την ήττα της ομάδας του από την Παρί Σεν Ζερμέν για το πέναλτι στο 87' που χάρισε και τη νίκη στους Παριζιάνους, τονίζοντας πως έχει γίνει φάουλ στην αρχή της φάσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Ανζέ για την 10η αγωνιστική της Ligue 1 και επέστρεψε στις νίκες, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ στο 87'. Συγκεκριμένα, στο 84ο λεπτό ελέγχθηκε στο VAR χέρι του Καπέλ στην περιοχή, έπειτα από κεφαλιά του Ικάρντι με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Ο Γάλλος σταρ ανέλαβε την εκτέλεση και στο 87' έγραψε το 2-1, με τους Παριζιάνους να ολοκληρώνουν την ανατροπή και να πανηγυρίζουν το τρίποντο. Ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ρομέν Τομάς, ωστόσο, διαμαρτυρήθηκε έντονα μετά το φινάλε του αγώνα, ξεσπώντας κατά του VAR και των διαιτητών για την απόφασή τους να καταλογίσουν πέναλτι.

"Είναι απίστευτο, αυτό που συνέβη. Το να χάνεις με 2-1 εδώ (στο Παρκ Ντε Πρενς) δεν είναι κάτι για να ντρέπεσαι, αλλά με αυτόν τον τρόπο, απλά δεν είναι δυνατόν. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, δεν έχει νόημα αφού οι διαιτητές δεν θα αφιερώσουν χρόνο. Βαρέθηκα το VAR. Έχουμε ρίξει εκατομμύρια σε αυτό και δεν ξέρουμε καν πώς να το χρησιμοποιήσουμε.

Με ενοχλεί γιατί είμαι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και αφοσιωμένος σε αυτό, προσέχω τι κάνω. Ο Ικάρντι κάνει φάουλ στην αρχή του παιχνιδιού, με τραβάει από το χέρι, πέφτω και στη συνέχεια αξιοποιεί στο έπακρο τη θέση του για να κερδίσει το πέναλτι. Είμαι απογοητευμένος. Πριν πάει να δει την οθόνη του VAR του εξήγησα και μου είπε ότι ελέγχθηκε από τους ανθρώπους του VAR. Δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα!".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ