ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ξέσπασε ο Ρονάλντο: "Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν τα παρατάμε ποτέ, αυτό είναι το Ολντ Τράφορντ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Αταλάντα © 2021 MARTIN RICKETT / AP IMAGES

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το νικητήριο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Αταλάντα και εμφανώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του ξέσπασε στα social media, τονίζοντας πως δεν είναι μαχητές και παραμένουν "ζωντανοί".

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λύτρωσε για μια ακόμα φορά τους Κόκκινους διαβόλους, όντας ο άνθρωπος των ανατροπών, με κεφαλιά στο 81ο λεπτό. Η Αταλάντα μπορεί να προηγήθηκε μεν με δύο γκολ διαφορά στο ημίχρονο (0-2), είδε όμως τον Πορτογάλο να ολοκληρώνει την εντυπωσιακή ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2) και να χαρίζει στους Reds Devils ένα σημαντικό τρίποντο τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Ο Πορτογάλος σταρ που είχε στέλνει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, με νέα ανάρτησή του στα social media έπειτα από τη μεγάλη νίκη της ομάδας ξέσπασε και έδωσε μία απάντηση σε όσους βιάστηκαν να κρίνουν τη Γιουνάιτεντ, τονίζοντας το μαχητικό πνεύμα των Red Devils.

"ΝαI! Το Θέατρο των Ονείρων καίγεται! Είμαστε ζωντανοί! Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν τα παρατάμε ποτέ! Αυτό είναι το Ολντ Τράφορντ!", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο CR7.

Σκοράροντας μάλιστα κόντρα και στην Αταλάντα έγινε ο πρώτης παίκτης στην ιστορία του Champions League που έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 38 διαφορετικές ομάδες.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΑΛΑΝΤΑ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ