ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Ξέσπασε ο Ντεμιράλ: "Μετά από αυτό είδα και κίτρινη κάρτα"

Ο Ντεμιράλ τα βάζει με τον διαιτητή μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Τζούριτς στο Αταλάντα - Σαλερνιτάνα
Ο Ντεμιράλ τα βάζει με τον διαιτητή μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Τζούριτς στο Αταλάντα - Σαλερνιτάνα PRINT SCREEN

Ο Μερίχ Ντεμιράλ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Σαλερνιτάνα, με αποτέλεσμα να βγει από τον αγωνιστικό χώρο αιμορραγώντας, αντίκρισε κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία και ξέσπασε στα social media για την απόφαση του διαιτητή.

Η Αταλάντα πήρε το διπλό με 1-0 επί της Σαλερνιτάνα το Σάββατο (18/9) για την 4η αγωνιστική της Serie A, ωστόσο η βραδιά δεν κύλησε το ίδιο ευχάριστα για όλους τους παίκτες του Γκασπερίνι.

Συγκεκριμένα, ο Μερίχ Ντεμιράλ τραυματίστηκε στο φρύδι στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης έπειτα από την αγκωνιά του Τζούριτς, με αποτέλεσμα να βγει από τον αγωνιστικό χώρο, αιμορραγ'ώντας. Ο Τούρκος αμυντικός της Αταλάντα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον ρέφερι για το χτύπημα του αντιπάλου του και αντίκρισε κι ο ίδιος την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Η ανάρτηση του Ντεμιράλ μετά τον τραυματισμό στο Αταλάντα - Σαλερνιτάνα
Η ανάρτηση του Ντεμιράλ μετά τον τραυματισμό στο Αταλάντα - Σαλερνιτάνα PRINT SCREEN INSTAGRAM: MERIHDEMIRAL

Ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστη την απόφαση του διαιτητή και μετά το φινάλε της αναμέτρησης, δημοσίευσε στα social media μία φωτογραφία με τον τραυματισμό του, όπου φαίνονται τα ράμματα που έκανε. "Μετά από αυτό πήρα κίτρινη κάρτα...", έγραψε ο Ντεμιράλ στη δημοσίευσή του, θέλοντας να καυτηριάσει την κάρτα που δέχθηκε.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ