ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξενόπουλος: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών"

Ο Βασίλης Ξενόπουλος από το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Βασίλης Ξενόπουλος από το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Ξενόπουλος θεωρεί πως με ένα νέο νικηφόρο σερί ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να βγει στην Ευρώπη ενώ για το ματς με τον ΠΑΣ τόνισε πως πλέουν οι "πράσινοι" ξέρουν που θα χτυπήσουν.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλεια βαθμών. Ο νεαρός κίπερ πιστεύει στους συμπαίκτες του και θεωρεί πως με ένα καλό σερί οι πράσινοι μπορούν να βγουν στην Ευρώπη.

Ο Ξενόπουλος αναφορικά με τα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε πως σίγουρα στοίχισε η απώλεια της πρόκρισης και τόνισε πως πλέον ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ξέρουν που θα χτυπήσουν.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα: "Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε δεν έχουμε άλλη επιλογή για απώλεια βαθμών. Θα διαβάσουμε καλύτερα το παιχνίδι από τον ΠΑΣ και θα κερδίσουμε".

Για τα λάθη και πως θα νικήσουν στην ομάδα από τα Ιωάννινα: "Να κοιτάξουμε τις φάσεις που πληρώσαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του Κυπέλλου, τα οποία μας στοίχησαν. Να κοιτάξουμε τις στημένες φάσεις και να μην χάσουμε άλλες μονομαχίες. Πρέπει να σκοράρουμε και να κρατήσουμε το μηδέν πίσω στην άμυνα μας".

Για τα προηγούμενα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος: "Σίγουρα μετά από δύο παιχνίδια ξέρουμε που μας χτύπησαν, αλλά και που θα τους χτυπήσουμε εμείς".

Για την Ευρώπη: "Πιστεύω στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να ανακάμψουμε πάλι να κάνουμε ένα καλό σερί και να βγούμε στην Ευρώπη είναι σημαντικό για εμάς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ