ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Στη λίστα ο Βόκολος

SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τόνι Πόποβιτς αποτελεί παρελθόν από τη Ξάνθη, με το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Αυστραλού τεχνικού.

Η Ξάνθη άρχισε με μεγάλες φιλοδοξίες τη φετινή σεζόν στη Super League 2 με σκοπό να επιστρέψει άμεσα στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ύστερα από εννιά αγώνες, οι Ακρίτες βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και στο -4 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Μπορεί την Κυριακή (21/02), οι Ακρίτες να επικράτησαν 2-1 του ουραγού ΟΦ Ιεράπετρας, αλλά η εικόνα που παρουσίασαν σε ακόμα μία αναμέτρηση δεν ήταν κι η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα ο Τόνι Πόποβιτς να αποτελέσει παρελθόν από τη Ξάνθη.

Μάλιστα, ήδη οι διοικούντες την ομάδα έχουν βγει στην... αγορά και αναζητούν τον αντικαταστάτη του 47χρονου προπονητή, με το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Ο 50χρονος τεχνικός άφησε καλές εντυπώσεις την περσινή σεζόν στον πάγκο του Πανιωνίου, παρά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Φέτος, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Λευκωσίας, διαδεχόμενος τον Γιάννη Πετράκη. Παρ' όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα και κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος και ψάχνει μία νέα προπονητική πρόκληση.

Κατά το παρελθόν, ο Βόκολος έχει καθίσει στους πάγκους των Παναγιαλείου, Κέρκυρας, Ολυμπιακού Βόλου, ενώ ήταν προπονητής για μία διετία στις μικρές εθνικές ομάδες (Κ17 και Κ19), αλλά και στενός συνεργάτης του Φερνάντο Σάντος στην Ανδρών απ' το 2011 έως το 2014.

Εκτός από τον Βόκολο, μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθούν τον Πόποβιτς είναι κι ο Μπάμπης Τεννές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, ανακοινώνει την άμεση λύση της συνεργασίας του με τον Προπονητή της ομάδας, Tony Popovic.

Ο κ. Bill Papas, Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Tony για την εξαιρετική δουλειά που προσέφερε στην ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2020 που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Με μεγάλη μας λύπη και σεβασμό προς τον Tony, ανακοινώνουμε τη λύση της συνεργασίας μας. Εύχομαι στον Tony και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο στο μέλλον".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ