ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξάνθη - Ιωνικός: Ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ προκαλώντας έντονες διαμαρτυρίες

Φάση από το Ξάνθη - Ιωνικός με τον Τουράμ να έχει σκοράρει και το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ
Φάση από το Ξάνθη - Ιωνικός με τον Τουράμ να έχει σκοράρει και το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ PRINT SCREEN

Ο Ιωνικός σκόραρε κόντρα στην Ξάνθη στο 68' με τον Τουράμ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από πάσα του Μάναλη αλλά το γκολ του επιθετικού των φιλοξενούμενων ακυρώθηκε ως οφσάιντ ξεσηκώνοντας άπαντες στον πάγκο της ομάδας της Νίκαιας.

Ο Ιωνικός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Ξάνθη αλλά στο 68' κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Τουράμ και να κάνει το 1-1. Το γκολ του όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες του σκόρερ αλλά και όλου του πάγκου του Ιωνικού.

Ο Τουράμ πήρε την κάθετη πάσα από τον Μάναλη και κατάφερε να σκοράρει ενώ όπως μπορεί να δει κανείς την ώρα που έγινε αποδέκτης της μπάλας ήταν πίσω από την άμυνα της Ξάνθης.

Τελικά όμως ο δεύτερος επόπτης της αναμέτρησης, κ. Τσακίρης σήκωσε τη σημαία, υπέδειξε τον σκόρερ ως οφσάιντ με τον διαιτητή Αγγελάκη να σηκώνει τη σημαία και να δίνει οφσάιντ.

Η ακύρωση του γκολ έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, τόσο του σκόρερ, όσο και του πάγκο της ομάδας και μάλιστα από τον πάγκο φώναξαν τον διαιτητή να δει τη φάση στο "κινητό" με τον Αγγελάκη να βγάζει κίτρινη κάρτα στον πάγκο για τις διαμαρτυρίες.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΘΗ ΙΩΝΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ