ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ώρα τελικού! Γαλλία VS Κροατία με NIVEA MEN

Ώρα τελικού! Γαλλία VS Κροατία με NIVEA MEN

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Τελευταίο ματς του Μουντιάλ, Γαλλία VS Κροατία, τελευταία "μαγική" βραδιά στο σπίτι της 24ΜΕDIA παρέα με το NIVEA MEN. Δεν γίνεται να λείπεις!

Μετά από έναν μήνα και 63 παιχνίδια ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε: Ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γαλλία ξεπέρασε το εμπόδιο του δυνατού Βελγίου στα ημιτελικά και προκρίθηκε στον τελικό του Μουντιάλ για τρίτη φορά στην ιστορία της μετά το 1998 και το 2006.

Η Κροατία (η ομάδα που απέκλεισε την Εθνική Ελλάδας στα μπαράζ) έκανε την υπέρβαση, νίκησε τους "διψασμένους" Άγγλους στα ημιτελικά και εξασφάλισε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης!

Μόνο μία ομάδα όμως θα διαδεχθεί... στον θρόνο τη Γερμανία και θα στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου. Γαλλία ή Κροατία; Κροατία ή Γαλλία; Θα το μάθουμε στο σπίτι της 24MEDIA, παρέα με το NIVEA MEN την Κυριακή (15/7, 18:00). Μήπως ήρθε η ώρα να περάσεις το κατώφλι του σπιτιού μας και να δούμε μαζί τον μεγάλο τελικό; Το μόνο που έχεις να κάνεις για να το καταφέρεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και ίσως είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

Και επειδή βραδιά Μουντιάλ χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, να είσαι σίγουρος ότι στο σπίτι μας δεν θα βαρεθείς στιγμή. Το αντίθετο, δεν θα θες να φύγεις! Για να πάρεις μια μικρή "γεύση" του τι θα ζήσεις, θα σου πούμε απλά ότι για να φτάσεις στον καναπέ και να δεις τον τελικό, θα πρέπει πρώτα να λύσεις τους γρίφους που ετοιμάσαμε μαζί με το NIVEA MEN, να ανοίξεις κλειδαριές για να πάρεις τα απαραίτητα στοιχεία, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο ξύλινο ποδοσφαιράκι και να φτάσεις στην έξοδο διαφυγής, δηλαδή στο σαλόνι.

Δήλωσε συμμετοχή και σε περιμένουμε!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ