ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Στις 30 Ιουνίου ξεκινάει η προετοιμασία των Θεσσαλών

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ στα playouts της Super League Interwetten.
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν γκολ EUROKINISSI SPORTS

Η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα σεζόν ξεκινάει στις 30 Ιουνίου, με την ομάδα της Θεσσαλίας να αναχωρεί για την Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Η φετινή χρονιά για τον Βόλο είναι επιτυχημένη. Πλέον οι Θεσσαλοί στρέφονται στη νέα σεζόν και έκαναν γνωστό το πρόγραμμα της προετοιμασίας τους. Ο Βόλος θα ξεκινήσει την προετοιμασία στις 30 Ιουνίου, ενώ στις 4 Ιουλίου θα μεταβεί στην Πορταριά για το πρώτο στάδιο.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία, για την οποία ο Βόλος θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου και θα δώσει τέσσερα φιλικά έως τις 25 του ίδιου μήνα. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνουν άλλα τέσσερα φιλικά, ενώ θα διοργανωθεί φιλικό τουρνουά για φιλανθρωπικό σκοπό με ομάδες της Super League Interwetten.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Βόλου

"Την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι "κυανέρυθροι τις πρώτες ημέρες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στις 4 Ιουλίου θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στις 9/7 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Θησέα Αγριάς και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία εκεί όπου μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επί Ολλανδικού εδάφους η ομάδα του Βόλου θα δώσει 4 φιλικά.

Με την επιστροφή του Βόλου στην Ελλάδα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Βόλος θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.

Σημειωτέον, από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, η ΠΑΕ Βόλος θα διοργανώσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Σούπερ Λίγκας, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.

Οι ομάδες που θα μετάσχουν στο τουρνουά, καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας επί Ελληνικού εδάφους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ