STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ικανοποιημένοι και οι δύο σε ισορροπημένο παιχνίδι

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα για τα playouts της Super League Interwetten.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 για την 4η αγωνιστική των playouts με την τύχη του παιχνιδιού να κρίνεται στο πρώτο μέρος.

Ο Βόλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League Interwetten. Το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε ισόπαλη 1-1, σε μία μάχη χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες δεν κινδυνεύουν.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σάντσες, για να πετύχει την ισοφάριση στο 29' ο Λιάσος. Οι Θεσσαλοί με αυτό το αποτέλεσμα παρέμειναν στην πρώτη θέση των playouts με 39 πόντους, ενώ ακολουθούν οι Ηπειρώτες στους 35 και εξασφάλισαν την παραμονή τους.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ Ο ΒΟΛΟΣ

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε με πάρα πολύ καλό ρυθμό, με τους Θεσσαλούς να αποκτούν το προβάδισμα από πολύ νωρίς. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Σάντσες βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Οι Θεσσαλοί συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 6' ο Περέα από πάρα πολύ κοντά δεν κατάφερε να ευστοχήσει στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 12' ο Βόλος είχε νέο δοκάρι αυτή τη φορά μετά από κεφαλιά του Σωτήρη Νίνη.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρά το πολύ καλό ξεκίνημα του Βόλου ξεπέρασε το αρχικό σοκ. Άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και σύντομα έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης. Ο Κάστρο έκανε το μακρινό σουτ, ο Κλέιμαν απέκρουσε με αστάθεια, έτσι ο Λιάσος πήρε το ριμπάουντ γράφοντας το 1-1.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά οι Ηπειρώτες επιβεβαίωναν ότι έχουν επιστρέψει στο ματς κρατώντας μία ισορροπία. Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες να αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ

Ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε στο δεύτερο μέρος, με το παιχνίδι να είναι μέτριο ποιοτικά. Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονταν στη μεσαία γραμμή του γηπέδου, ενώ καμία δεν μπόρεσε να πάρει ξεκάθαρα τα ηνία.

Η πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 59ο λεπτό. Ο Ντεντάκης δοκίμασε το πόδι του από μακριά, με τον Χουτεσιώτη να μπλοκάρει εύκολα. Η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τον ΠΑΣ να έχει μία καλή στιγμή στο 83' με τον Γροσδάνη. Οι Ηπειρώτες βρήκαν δίχτυα με τον Σάλιακα στο 88', αλλά ήταν εκτεθειμένος. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ