STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2: Πράσινος Γενάρης

Βόλος - Παναθηναϊκός 0-2: Πράσινος Γενάρης

Ο Παναθηναϊκός με γκολ των Καμπετσή και Ιωαννίδη πέρασε και από το Βόλο επικρατώντας με 2-0 της ομάδας της Μαγνησίας ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 54'. Οι πράσινοι πήραν έτσι την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους και παρέμειναν αήττητοι για έκτο σερί ματς μέσα στο 2021. (VIDEOS)

Ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο πήρε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του Βόλου με 2-0 με γκολ των Καμπετσή και Ιωαννίδη και έφτασε στη νίκη ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χουάνκαρ από το 55'.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη του τριφυλλιού που συνεχίζει την ανοδική του πορεία μέσα στον Ιανουάριο ενώ για έκτο σερί παιχνίδι μέσα στο 2021 οι πράσινοι δεν δέχτηκαν γκολ.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και ξεπέρασε τις δύο σημαντικές απουσίες με τις οποίες παρατάχθηκε στο παιχνίδι, αυτές των Αλεξανδρόπουλου και Σένκεφελντ με τον Μπόλονι να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό ο Παναθηναϊκός έδωσε τη μπάλα στον αντίπαλο του και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε και το κατάφερε στον απόλυτο βαθμό με τους Καμπετσή - Ιωαννίδη να δείχνουν πως είναι "on fire".

Ο ΒΟΛΟΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Βόλου μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, απείλησε την εστία του Διούδη, εντός και εκτός περιοχής με τους Δουβίκα, Μπαρτόλο και Μαρτίνες αλλά ήταν αρκετά άστοχος. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Μαγνησίας αν και έκανε 14 τελικές μόλις οι 3 πήγαν προς την εστία. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ζήτησαν και πέναλτι στο 2' της αναμέτρησης σε χέρι του Καμπετσή.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός στη διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα έκανε μόλις έξι τελικές, οι τέσσερις προς την εστία και κατάφερε να σκοράρει δύο φορές.

Η πρώτη μετά από φάση διαρκείας στο 42'. Αρχικά ο Μαουρίσιο έκανε την κεφαλιά με τον Κλέιμαν να διώχνει τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Καμπετσή που σούταρε απευθείας, η μπάλα βρήκε στον Γκρίλο άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΜΕ ΔΕΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Βόλος μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Κιάκο στο 51' να χάνει σπουδαία ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χουάνκαρ είδε κόκκινη κάρτα μέσω VAR για χτύπημα στον Γκρίλο και ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες για δεύτερη φορά μετά και το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι πράσινοι "κλείστηκαν" πίσω, προσπάθησαν να παίξουν άμυνα και να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 με τον Μπόλονι να ψάχνει να δει τι αλλαγή θα κάνει για να αλλάξει τα πλάνα του. Το τριφύλλι κράτησε και κατάφερε να βρει και ένα ακόμη γκολ στο τρανζίσιον και με την εκδήλωση μιας πανέμορφης αντεπίθεσης.

Ο Μαουρίσιο έκοψε τη μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε στον Αϊτόρ και αυτός με τη μια στον Ιωαννίδη ο οποίος μπήκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 των πράσινων.

Μετά το 0-2 ο Βόλος και πάλι προσπάθησε να μειώσει στο σκορ αλλά κάθε προσπάθεια που έκαναν οι γηπεδούχοι είτε έφευγε έξω, είτε κατέληγε στα χέρια του Διούδη. Αποκορύφωμα των προσπαθειών των γηπεδούχων ήταν το σουτ του Ριένστρα στο 88' με τον Διούδη να διώχνει κόρνερ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στο ξεκίνημα του αγώνα ο Βόλος ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Καμπετσή με τον Ευαγγέλου να δίνει συνέχεια στο ματς.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ