STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ολυμπιακός: Γκολ με το καλημέρα από Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο για την Super League
Ο Κώστας Φορτούνης πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με τον Βόλο και ευτύχησε να βρει το γκολ στην πρώτη του τελική προσπάθεια, με τον Φορτούνη να αξιοποιεί την πάσα του Μπρούμα και να εκτελεί στο 4', με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή (VIDEO).

O Ολυμπιακός κατέβηκε με κεκτημένη ταχύτητα από το ματς με την Αϊντχόφεν και την πρόκριση στους "16" του Europa League και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο πεντάλεπτο πήρε κεφάλι στο σκορ απέναντι στον Βόλο, στο ματς των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Πρωταγωνιστές του 1-0 για τους ερυθρόλευκους οι Μπρούμα και Φορτούνης. Μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων από τον Καμαρά, ο Μπρούμα κράτησε τη μπάλα και τη γύρισε προς τον Φορτούνη στο ύψος του πέναλτι και προς τα αριστερά της εστίας, με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ για να δώσει προβάδισμα στον Ολυμπιακό από νωρίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ