ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βόλος - Ολυμπιακός: Ανησυχία για Σεμέδο, έγινε αλλαγή με πρόβλημα στο γόνατο

O Ρούμπεν Σεμέδο τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Βόλο για την Super League
O Ρούμπεν Σεμέδο τραυματίστηκε στον αγώνα κόντρα στον Βόλο για την Super League PRINT SCREEN

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε πρώτη αλλαγή πριν κλείσει το ημιχρονο, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αντικαθιστά τον Ρούμπεν Σεμέδο μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο αριστερό γόνατο ο Πορτογάλος (VIDEO).

Πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο προέκυψε πρόβλημα για τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση με τον Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Αναφερόμαστε στον Ρούμπεν Σεμέδο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει, με τον Σωκρατη Παπασταθόπουλο να τον αντικαθιστά στο 39ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Σεμέδο στο 35' σταμάτησε μόνος του τη φάση ενώ ήταν κάτοχος της μπάλας και έπιασε το αριστερό του γόνατο. Ο γιατρός της ομάδας, Τάσος Θέος, μπήκε στο γήπεδο τον εξέτασε, γύρισε για αλλαγή αλλά ο Πορτογάλος διεθνής στόπερ του είπε να περιμένει λίγο.

Τελικά, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέρασε στο ματς στο 39' αντί του Σεμέδο που τελικά προτιμήθηκε να μην ρισκάρει και να μην συνεχίσει στην αναμέτρηση, καθώς τα παιχνίδια που έρχονται είναι σημαντικότερα για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σημειώνεται πως ο Σεμέδο δεν παίζει -λόγω καρτών- στα δύο τελευταία ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με Λαμία και ΑΕΛ, ωστόσο τα ματς με την Άρσεναλ (11 & 18 Μαρτίου) είναι αυτά που "καίνε" τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον αντικαταστάτη του, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, να δείχνει πάντως με μορφασμους ότι δεν έχει ακόμα επουλωθεί πλήρως το πρόσφατο τραύμα του στον ώμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ