STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΟΦΗ 1-4: Νίκησαν μετά από δύο μήνες οι Κρητικοί

Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το γκολ του Ντε Γκούζμαν που άνοιξε το σκορ κόντρα στον Βόλο
Οι παίκτες του ΟΦΗ πανηγυρίζουν το πρώτο τους γκολ επί του Βόλου EUROKINISSI

Ο ΟΦΗ παίζοντας με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά κέρδισε με 4-1 εκτός έδρας τον Βόλο και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και τις 20 Σεπτέμβρη με το διπλό στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι το πάλεψαν μέχρι το 80' αν και με δέκα.

Επιστροφή στις νίκες για τον ΟΦΗ μετά από δύο μήνες με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να επικρατεί εκτός έδρας του Βόλου με 4-1 εκμεταλλευόμενη στο έπακρο το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 30' και την απευθείας αποβολή του Σάντσες.

Ο Βόλος παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πάλεψε μέχρι το 80' για να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε αλλά στα τελευταία λεπτά έβγαλε κούραση με τον ΟΦΗ να βρίσκει δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Οι Κρητικοί είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και σε καταπληκτική μέρα τους Ντε Γκούζμαν και Σαρδινέρο.

ΔΕΚΑΕΞΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΟΦΗ

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να μην δείχνουν διάθεση να παίξουν άμυνα και η μία να φτιάχνει τη μία φάση μετά την άλλη. Βέβαια ο ΟΦΗ μετά την αποβολή του Σάντσες και το αριθμητικό πλεονέκτημα είναι γεγονός πως βρήκε περισσότερους χώρους προς την εστία του Γκαραβάλη και είχε δεκαέξι τελικές με επτά στην εστία.

Μετά την αποβολή πέτυχε τέσσερα γκολ, ένα ακόμη που σωστά δεν μέτρησε με τη χρήση του VAR ως οφσάιντ ενώ είχε και σωρεία ευκαιριών και για άλλα τέρματα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80'

Όπως γράψαμε στην αρχή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα του Βόλου το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, τουλάχιστον μέχρι το 79' και το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ από τον Σαρδινέρο.

Οι γηπεδούχοι με τους Περέα, Δουβίκα σε καλή μέρα απειλούσαν συνέχεια την εστία του Σωτηρίου που όμως είτε απέκρουε ότι πήγαινε προς το τέρμα του, είτε έβλεπε τους παίκτες της ομάδας του Βόλου να αστοχούν στις ευκαιρίες που δημιουργούσαν. Είναι χαρακτηριστικό πως και οι γηπεδούχοι έκαναν δώδεκα τελικές με τις έξι απ' αυτές στην εστία και κατόρθωσαν να βάλουν μόνο ένα γκολ μετά από ασίστ του Νίνη και κεφαλιά του Δημόπουλου στο 84'. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως δεν απείλησαν.

Αντίθετα ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Βόλος πίστεψε στην ισοφάριση και πέτυχε δύο τέρματα για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τους Νέιρα και Στάρτζεον.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ