ΒΟΛΟΣ

Βόλος για διαιτησία: "Για να ξεχωρίζει ο Περράκης βάζει πολλή κρέμα στα μαλλιά του"

Στιγμιότυπο από το Βόλος - Αστέρας στην 1η αγωνιστική της Super League
Στιγμιότυπο από το Βόλος - Αστέρας στην 1η αγωνιστική της Super League EUROKINISSI

Με νέα ανακοίνωσή του ο Βόλος στρέφεται εκ νέου κατά του διαιτητή Κωνσταντίνου Περράκη, που σφύριξε το παιχνίδι με τον Αστέρα, αναφέροντας πως το συγκεκριμένο ματς ήταν το μοναδικό με οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, υποστηρίζοντας πως το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στο 9ο.

Νέες βολές κατά της διαιτησίας από τον Βόλο. Με νέα ανακοίνωση τη Δευτέρα (22/8) η ομάδα της Μαγνησίας ανέφερε πως το παιχνίδι με τον Αστέρα (3-3) ήταν το μοναδικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League, όπου υποδείχθηκαν οκτώ λεπτά καθυστερήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

"Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, διαπιστώσαμε ότι ο μοναδικός αγώνας όπου υποδείχθηκαν 8 λεπτά καθυστερήσεων (σημ. το γκολ τις ισοφάρισης μπήκε στο 9ο), ήταν αυτός του Βόλου με τον Αστέρα, γεγονός που αποτέλεσε και το κύριο λόγο για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Κι όλα αυτά από κάποιον Περράκη, ο οποίος για να ξεχωρίζει συνηθίζει να βάζει πολλή κρέμα στα μαλλιά του.

Προφανώς η παρουσία του Μπένετ στο Πανθεσσαλικό του δημιούργησε άγχος για να αποδείξει ότι κάποιος είναι, αλλά τελικά κατάφερε να αποδείξει ότι είναι ανεπαρκής και χωρίς προσωπικότητα.

Κρίμα, γιατί πιστεύαμε ότι είχε ταλέντο".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ