ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Με έξι απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γκρίλο στην αναμέτρηση του Βόλου
Ο Γκρίλο στην αναμέτρηση του Βόλου INTIME

Ο Βόλος αντιμετωπίζει την Κυριακή (28/11) τον Ολυμπιακός, με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να μην έχει στη διάθεση του έξι παίκτες. Τους τιμωρημένους Γκρίλο, Μπαριέντος και Φερνάντες, καθώς και τους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Ο Βόλος θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (28/11, 15:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) στο Γ. Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η ομάδα της Μαγνησίας ολοκλήρωσε το Σάββατο (27/11) την προετοιμασία της, με τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ να γνωστοποιεί την αποστολή.

Ο Ισπανός κόουτς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους, Γκρίλο και Μπαριέντος οι οποίοι ήταν εκτός και από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς επίσης, και στον Φερνάντες, αλλά ούτε και στους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Αναλυτική η αποστολή του Βόλου:

Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΒΟΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ