STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Λαμία 2-1: Ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Μαγνησίας

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Φαν Βέερτ κόντρα στη Λαμία
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Φαν Βέερτ κόντρα στη Λαμία PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Βόλος ξεκίνησε επιτυχημένα τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten, επικρατώντας με 2-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό. Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ οι σκόρερς για την ομάδα της Μαγνησίας, με τον Τιρόνε να μειώνει σε 2-1 στο 51ο λεπτό.

Ο Βόλος υποδέχθηκε τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα της Super League Interwetten, με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί με 2-1, χάρη στα γκολ των Μπαρτόλο στο 8' και Φαν Βέερτ στο 41', με τον Τιρόνε να μειώνει στο 51ο λεπτό.

Αυτό το παιχνίδι είναι ιστορικό για τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ισχυρό προβάδισμα στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι

Ο Βόλος απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι στα 25''. Ο Μπαριέντος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Φερνάντεθ έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ.

Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες του Αμπασκάλ, πήραν το προβάδισμα στο σκορ στο όγδοο λεπτό. Ο Μπαριέντος εκτέλεσε πλασαριστά στον Ρομέρο το φάουλ, λίγο έξω από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στο κάθετο δεξί δοκάρι του Σαράνοφ.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαρτόλο επωφελήθηκε από τις κόντρες και από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Βόλος δημιουργούσε διαρκώς επικίνδυνες καταστάσεις από τα αριστερά, με τη Λαμία να δείχνει αρκετά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο 30' είχε μια ακόμα καλή στιγμή από αντεπίθεση, ωστόσο ο Σαράνοφ απέτρεψε προσωρινά το 2-0.

Οι παίκτες του Αμπασκάλ έφυγαν στην αντεπίθεση και έφτασαν ταχύτατα στην εστία του Σαράνοφ. Ο Μπαρτόλο επιχείρησε το σουτ από το ύψος της περιοχής με το "κουτεπιέ", με τον Σέρβο κίπερ να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 41' η ομάδα της Μαγνησίας έκανε το 2-0. Ο Ρεγκατίν κουβάλησε την μπάλα αρκετά μέτρα τροφοδότησε τον Μαρτίνες στο ύψος της περιοχής.

Ο Αργεντινός έδωσε την κάθετη πάσα στον Φαν Βέερτ στη μικρή περιοχή, εκείνος όντας με πλάτη στην εστία και κίνηση πίβοτ έκανε το 2-0.

Η Λαμία απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στα καρέ του Βόλου.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Μείωσε η Λαμία, κράτησε το προβάδισμα ο Βόλος

Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε τρεις αλλαγές και ένας εξ αυτών τον δικαίωσε έστω και εκ παραδρομής. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Γκρίλο γύρισε στον Κλέιμαν αλλά αυτός έδωσε μια κακή πάσα στον Τιρόνε, ο οποίος ήταν στην περιοχή. Ο μέσος της Λαμίας δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει από κοντά σε 2-1.

Στο 57' οι παίκτες της Λαμίας απείλησαν για μια ακόμα φορά. Ο Τιρόνε τροφοδότησε τον Νιούνες στην περιοχή, αυτός ελίχθηκε όμορφα και απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, ωστόσο ο Κλέιμαν έκανε έγκαιρη έξοδο και παραχώρησε κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Η Λαμία όσο περνούσε η ώρα έπαιρνε τα ηνία του παιχνιδιού, με τον Βόλο να προσπαθεί να "σβήνει" το παιχνίδι, διατηρώντας το υπέρ του προβάδισμα στο σκορ.

Ωστόσο οι παίκτες του Αμπασκάλ ήταν εκείνοι που δημιούργησαν τις πιο αξιόλογες ευκαιρίες στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Μπαρτόλο πλάσαρε εντός περιοχής, αλλά η προσπάθειά του κόπηκε στη μικρή περιοχή από τους αμυντικούς της Λαμίας.

Ο Ροσέρο προσπάθησε να μπει στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στην άδεια εστία. Οι άνθρωποι του Βόλου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Κολομβιανό φορ.

Στο 90+1' ο Βόλος έχασε μια ακόμα καλή στιγμή για το 2-1. Ο Ροσέρο έδωσε στον Βοϊτόφσκι στη μικρή περιοχή, ο Σκόνδρας με σωτήρια επέμβαση απέτρεψε το 3-1. Ο Ροσέρο είχε νέα ευκαιρία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλάγια θέση, δίχως αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να παραμένει μέχρι το τέλος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ