ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα"

Ο Πορτογάλος διαιτητής, Φάμπιο Βερίσιμο στο Βόλος - Ολυμπιακός
Ο Πορτογάλος διαιτητής, Φάμπιο Βερίσιμο στο Βόλος - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, Φάμπιο Βερίσιμο, υποστηρίζοντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του.

Ο Βόλος γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό για την 24η αγωνιστική της Super League Interwetten, αλλά έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Φάμπιο Βερίσιμο, τα οποία και εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης.

Η ομάδα της Μαγνησίας υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος διαιτητής διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με τις αποφάσεις του, ενώ τονίζει πως ένας Έλληνας διαιτητής δεν θα μπορούσε να τα είχε πάει χειρότερο, ενώ στο στόχαστρο βρέθηκε κι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ανακοίνωση:

Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά. Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτoύ όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ηταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτεμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Ελληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο "νόμος του ισχυρού" εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΒΟΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ