ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Ένταση στην προπόνηση με συνθήματα από αγνώστους

Βόλος: Ένταση στην προπόνηση με συνθήματα από αγνώστους
Το γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη EUROKINISSI

Ο Βόλος προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/12) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην κερκίδα και για κάτι λιγότερο από ένα λεπτό φώναζαν συνθήματαν σε βάρος της ομάδας της Μαγνησίας.

Η αποστολή του Βόλου βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς το Σάββατο (5/12, 19.30) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Το απόγευμα της Παρασκευής (4/12) η προπόνηση έγινε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στο οποίο εισέβαλαν άγνωστοι και για κάτι λιγότερο από ένα λεπτό φώναζαν συνθήματα σε βάρος της ομάδας της Μαγνησίας.

Πάντως το πρόγραμμα δεν διεκόπη και συνεχίστηκε κανονικά. Ο Βόλος βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς μετά από εννέα παιχνίδια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως επρόκειτο για μικρή μερίδα οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου.

"Για τη σωστή ενημέρωση των φίλων του Βόλου και όχι μόνο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι όσα δημοσιεύονται σε μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου αναφορικά με τη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, στη σημερινή προπόνηση της ομάδας μας στο γήπεδο του Πανιωνίου, σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ μικρής μερίδας οργανωμένων φιλάθλων και μελών του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, χωρίς κανείς να ενοχλήσει και πολύ δε περισσότερο να κινηθεί απειλητικά προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας. Η δε προπόνηση ολοκληρώθηκε κανονικά. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί για τη φιλοξενία της, τόσο τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο όσο και τον κ. Σκούρα".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ