ΒΟΛΟΣ

Βόλος: "Εκθέτετε την ελληνική διαιτησία, να μας εξηγήσετε γιατί ακυρώθηκε ένα πεντακάθαρο γκολ"

Ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, στο Βόλος - Αστέρας Τρίπολης
Ο διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, στο Βόλος - Αστέρας Τρίπολης EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα παράπονα κατά της διαιτησίας του Τάσου Παπαπέτρου στο Βόλος - Αστέρας, ζητώντας εξηγήσει για τη φάση με το ακυρωθέν γκολ, ενώ τόνισε πως τέτοιες αποφάσεις εκθέτουν την ελληνική διαιτησία.

"Βολές" κατά της διαιτησίας εξαπέλυσε η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωσή της την Κυριακή (3/10) για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου και επιβλήθηκε των Αρκάδων με 2-1.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε στη φάση με το γκολ που δεν μέτρησε, κάνοντας λόγο για "πεντακάθαρο γκολ". Στο 60ο λεπτό ο Γκρίλο βρήκε δίχτυα με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ στα αριστερά της περιοχής, με τον Τάσο Παπαπέτρου να σφυρίζει οφσάιντ, απόφαση που επικύρωσε το VAR.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος:

"Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι, θα δεχθούμε ότι ο Τάσος Παπαπέτρου και ο βοηθός του Παπαδόπουλος υπέπεσαν σε ανθρώπινο λάθος στη φάση του 60ου λεπτού όταν και ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ της ομάδας μας. Αν και μεταξύ μας έχουμε τις αμφιβολίες μας.

Αναρωτιόμαστε όμως ειλικρινά. Ο κ. Ευαγγέλου και όσοι βρίσκονταν μέσα στο VAR τι ακριβώς είδαν και συμφώνησαν με τη λανθασμένη υπόδειξη; Θα μπορέσουν άραγε να δώσουν μία πειστική εξήγηση για ποιο λόγο ακύρωσαν ένα πεντακάθαρο γκολ; Για να καταλάβουμε και εμείς τη χρησιμότητα του VAR και για ποιο λόγο χρυσοπληρώνουμε τη λειτουργία του.

Εκτός κι αν δεν ευθύνεται το VAR αλλά η ανικανότητά του Ευαγγέλου και του βοηθού του, οπότε σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να πάνε μία ώρα αρχύτερα σπίτι τους.

Τέτοιες διαιτητικές αποφάσεις εκθέτουν την Ελληνική διαιτησία και πολύ σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές.

Αν πραγματικά θέλετε να στηρίξετε την Ελληνική διαιτησία, θα πρέπει εσείς οι ίδιοι οι διαιτητές να σταθείτε στο ύψος σας.

Αυτά προς το παρόν, με την ελπίδα να μην χρειαστεί να επανέλθουμε".

TAGS ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ