ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Χωρίς τον Νίνη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Σωτήρης Νίνης δεν κατάφερε να δώσει το "παρών" κόντρα στον Παναθηναϊκό (9/1, 17:15, Cosmote Sport 2 HD, LIVE στο SPORT24), με τον Κώστα Μπράτσο να μην τον παίρνει στην αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τους πράσινους.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (9/1, 17:15, Cosmote Sport 2 HD, LIVE στο SPORT24), με τον Κώστα Μπράτσο να ανακοινώνει τους 18 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του για το παιχνίδι με τους πράσινους.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωτήρης Νίνης, όπως και ο Ζαν - Πιέρ Ρινέρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται. Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η μοναδική αναμέτρηση του αυριανού (09/01) προγράμματος που θα διεξαχθεί, καθώς αναβλήθηκαν τα παιχνίδια: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης, Άρης - Ατρόμητος, Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης και το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Φυσικά αναβλήθηκε και το παιχνίδι της Δευτέρας (10/01) ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Κλέιμαν, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Λογαράς, Φερράρι, Τσοκάνης, Σοάρες, Μπαριέντος, Φερνάντες, Ορόζ, Ρεγκατίν, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Τερεζίου, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ