ΒΟΛΟΣ

Βόλος: Χωρίς Νίνη, Τσοκάνη, Σοάρες και Κότνικ κόντρα στη Λαμία

Ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σωτήρης Νίνης στην αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI

Ο Βόλος θα υποδεχτεί το Σάββατο (9/4) τη Λαμία με τον Κώστα Μπράτσο να μην έχει στη διάθεση του επτά ποδοσφαιριστές μεταξύ των οποίων οι Τσοκάνης, Νίνης, Κότνικ, Σοάρες, Ορόζ και Ρομέρο.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά επτά απουσίες έχει για το ματς του Σαββάτου (9/4, 16:00, COSMOTE SPORT2, LIVE από το SPORT24) ο Βόλος με τον Κώστα Μπράτσο να μην έχει στη διάθεση του τους Τσοκάνη, Νίνη, Κότνικ, Σοάρες, Ορόζ, Τερεζίου και Ρομέρο ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Αντίθετα ο Έλληνας τεχνικός έχει πάρει στην αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Παπαδόπουλος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λογαράς και Μεταξάς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τη Λαμία (Σάββατο, 9/4, 16.00). Αυτοί είναι οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Λογαράς, Φερράρι, Ριένστρα, Μπαριέντος, Φερνάντες, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Κορέα, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ".

TAGS ΒΟΛΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ