STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 1-1: Ο Γιαννιώτης κράτησε όρθιους τους Περιστεριώτες

Ο Γιαννιώτης στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό
Ο Γιαννιώτης στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό INTIME

Ο Βόλος ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο ο Ανδρέας Γιαννιώτης ήταν εκεί όταν χρειάστηκε, δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στην ομάδα του Κρις Κόλμαν. Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ στο 42' και δέκα λεπτά μετά ο Φαν Βερτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στο Πανθεσσαλικό για την πέμπτη αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν είχαν βαθμολογικό κίνητρο, μιας και έχουν σώσει ήδη την κατηγορία.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου ήταν ανώτεροι σε γενικές γραμμές, είχαν περισσότερες ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το γκολ του Κουλούρη στο 42', με τον Ανδρέα Γιαννιώτη να πραγματοποιεί για ένα ακόμα παιχνίδι εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Κιβρακίδης με μια βαθιά μπαλιά έψαξε τον κυνηγό των Περιστεριωτών, αυτός μπήκε στην περιοχή και αφού πήρε μια κόντρα με τον Γκιουλέν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον συνήθη ύποπτο, Τομ Φαν Βερτ. Ο Καστεγιάνο έκανε ένα τραγικό λάθος στην περιοχή του Γιαννιώτη. Ο Ολλανδός φορ έκλεψε την μπάλα και με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ του Φαν Βερτ, ο Βόλος ήταν εκείνος που απείλησε κατά κύριο λόγο για να πετύχει δεύτερο γκολ. Είχε τις ευκαιρίες για να το κάνει, όμως ο Γιαννιώτης ήταν εξαιρετικός. Τις στιγμές του είχε και ο Ατρόμητος, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποια εξ αυτών.

Ελαφρά υπέροχη του Βόλου στο πρώτο μέρος, το γκολ ο Ατρόμητος

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες καλές φάσεις, με τον Βόλο να έχει μια ελαφρά υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, η οποία ωστόσο δεν αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ, στο πρώτο μέρος.

Ο Φεράρι απείλησε για πρώτη φορά στο 2', ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Η καλύτερη στιγμή του ημιχρόνου ήταν στο 17'. Ο Φερνάντες με μια ωραία ενέργεια έστρωσε στον Μπαρτόλο έξω στην περιοχή και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιαννιώτη.

Στο 26' ο Φερνάντες με πλασέ έστειλε την μπάλα προς την εστία με ωραίο πλασέ την εστία, ωστόσο ο Γιαννιώτης με ωραία επέμβαση απομάκρυνε. Η πρώτη τελική του Ατρομήτου ήταν με τον Κουλούρη στο 28' από μακρινή απόσταση, ωστόσο ο Παπαδόπουλος δεν αιφνιδιάστηκε.

Την επόμενη φορά που ο Κουλούρης απείλησε στο 42ο λεπτό, κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Οι παίκτες του Μπράτσου απείλησαν με κεφαλιά του Γκιουλέν στο 45', η οποία πέρασε άουτ.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Βρήκαν γρήγορα το γκολ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος στην δεύτερη τελική του κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και στη συνέχεια είχε κάποιες τελικές για να βρει γκολ, δίχως όμως αποτέλεσμα, καθώς ο Γιαννιώτης ήταν εκεί, όπου χρειάστηκε. Η πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος έγινε στο 51', ωστόσο το σουτ πέερασε άουτ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Ένα λεπτό μετά το γκολ του Φαν Βερτ, ο Φερνάντες απείλησε ξανά με πλασέ μέσα στην περιοχή, ωστόσο η μπάλα εξουδετερώθηκε με ωραία επέμβαση του Γιαννιώτη.

Οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου απειλούσαν και από αέρος. Η κεφαλιά του Τσοκάνη στ 57' κατέληξε ψηλά άουτ, ενώ στο 61' ο Σιέλης απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά από στημένη εκτέλεση φάουλ, με τον Γιαννιώτη να δείχνει τα αντανακλαστικά του, απομακρύνοντας την μπάλα.

Ο Ατρόμητος απείλησε στο 68' με ένα ωραίο μακρινό σουτ του Σάλομον, στο οποίο ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με πολύ καλή επέμβαση, στο σουτ που επιχείρησε ο Ισραηλινός μέσος.

Ο Μπράτσος έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Ροσέρο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, αλλά δεν έδωσε το "κάτι παραπάνω" στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και την πρωτοβουλία στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, δίχως όμως κάποια από αυτές να παραβιάσει τον Γιαννιώτη.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος προσπάθησε να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-1, να είναι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Τα στατιστικά

Τα πιο σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ