STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Αστέρας: Μέσω VAR το πρώτο γκολ της σεζόν, ισοφάρισε ο Φαν Φερτ

Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Βόλο για τη Super League 2022-2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο | Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022
Οι παίκτες του Αστέρα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Βόλο για τη Super League 2022-2023 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο | Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022 INTIME SPORTS

Ο Ασιέρ Μπενίτο του Αστέρα σημείωσε το πρώτο γκολ της φετινής Super League, αν και χρειάστηκε τη συμβολή του VAR για να μετρήσει. Ο Τομ φαν Βερτ ισοφάρισε άμεσα σε 1-1 για τον Βόλο.

Ο Ασιέρ Μπενίτο σημείωσε το πρώτο γκολ της σεζόν για τη Super League 2022-2023, δίνοντας προβάδισμα στον Αστέρα μέσα στον Βόλο, στο εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς.

Ο Ισπανός επιθετικός εκμεταλλεύτηκε κακή αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων στο 27ο λεπτό, βγήκε τετ α τετ με τον Μπόρις Κλάιμαν, που έκανε κακή έξοδο και με λόμπα άνοιξε το σκορ. Ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας οφσάιντ, όμως η εξέταση της φάσης από το σύστημα VAR οδήγησε τις δύο ομάδες στη σέντρα του Πανθεσσαλικού.

Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Τόμας φαν Βέερτ συνέχισε από την περσινή εξαιρετική σεζόν και με κεφαλιά ύστερα από σέντρα από δεξιά ισοφάρισε σε 1-1.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ