STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΛ 3-1: Την έριξε με τριάρα

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Δουβίκα με την ΑΕΛ /8-5-2021
Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ του Δουβίκα με την ΑΕΛ /8-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 και έριξε τους "βυσσινί" στη Super League 2 καθώς ότι και να συμβεί στην τελευταία αγωνιστική θα τερματίσουν στην τελευταία θέση των playouts. (VIDEOS)

Ο Βόλος επικράτησε της ΑΕΛ με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στο ματς του Σαββάτου και οδήγησε την ομάδα της Λάρισας στη Super League 2 καθώς ότι και να γίνει στην τελευταία αγωνιστική των playouts οι "βυσσινί" θα τερματίσουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με αποτέλεσμα να πέφτουν κατευθείαν.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που την οδηγούν και οριστικά στην 7η θέση του πρωταθλήματος και την πρώτη ομάδα μετά την πρώτη εξάδα των playoffs.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Τάσος Δουβίκας ο οποίος πιθανότατα στο τελευταίο του ματς με την ομάδα της Μαγνησίας πέτυχε ένα γκολ, το 11ο στο πρωτάθλημα, είχε μια ασίστ ενώ ήταν στη φάση και του τρίτου τέρματος για την ομάδα του Βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δεν έπαιξαν τόσο καλά, λες και ήταν τελικός για αυτούς, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μετά από δικαιολογημένη αποβολή του Ούρος Τσόσιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα έμειναν με δέκα παίκτες. Έτσι παρά τη μείωση του σκορ από τον Ντουρμισάι εν συνεχεία δεν απείλησαν και ο Βόλος βρήκε και τρίτο γκολ για να γράψει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ Ο ΔΟΥΒΙΚΑΣ

Ο Τάσος Δουβίκας βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Βόλου, στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς έχει ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουτρέχτη και οδήγησε το Βόλο σε μια ακόμη νίκη. Αρχικά αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο πέντε αλλά στο 8' μια μαγική μπαλιά του Σωτήρη Νίνη έβγαλε τετ α τετ τον 20χρονο φορ ο οποίος αυτή τη φορά πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς και να απειλήσουν την εστία του Κλέιμαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ όταν στο 38' ο Δουβίκας πίεσε, έκλεψε τη μπάλα έδωσε την ασίστ στον Μπαρτόλο που με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2-0.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φέστα έκανε δύο αλλαγές, άλλαξε και το σύστημα της ομάδας του στην προσπάθεια να την κάνει επιθετική και να φτάσει σε κάποιο τέρμα. Δυστυχώς όμως στο 59' και ενώ η ΑΕΛ είχε κάνει κάποιες φάσεις και έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο Τσόσιτς ανέτρεψε τον Περέα εκτός περιοχής και είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Ο Βόλος προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία της ΑΕΛ αλλά η ομάδα της Λάρισας ήταν αυτή που βρήκε ένα γκολ για τη μείωση του σκορ μετά από πέναλτι που έδειξε ο Ευαγγέλου σε χέρι του Τέκιο. Ο Ντουρμισάι ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 2-1.

ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΕΝΟ

Το γκολ που πέτυχαν οι "βυσσινί" τους έκανε να αναθαρρήσουν αλλά ο Βόλος πέντε λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για ένα θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Σε φάση διάρκειας μέσα στα καρέ της ΑΕΛ ο Δουβίκας προσπάθησε να γυρίσει και να κάνει το σουτ, τελικά επιχείρησε πάσα προς τον Ριένστρα η άμυνα της Λάρισας έκοψε με τη μπάλα να πηγαίνει στον Μπουένο που έκανε το σουτ με τη μία και νίκησε τον Νάγκι για το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ