STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΚ: Το 1-0 ο Ανσαριφάρντ και σύρραξη των παικτών με διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για μη τήρηση του fair play

Ο διαπληκτισμός μετά το 0-1 της ΑΕΚ επί του Βόλου | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο διαπληκτισμός μετά το 0-1 της ΑΕΚ επί του Βόλου | 24 Οκτωβρίου 2021 EUROKINISSI

Η ΑΕΚ σκόραρε με τον Ανσαριφάρντ στο 42' από πάσα του Τσούμπερ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για μη τήρηση του fair play και ακολούθησε διαπληκτισμός και ένταση ανάμεσα σε Γκρίλο-Σιμόες και Τσούμπερ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 42' της αναμέτρησης με το Βόλο με τον Ανσαριφάρντ σε μια φάση όπου τραυματίστηκε ο Πουρίτα με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για μη τήρηση του fair play. Για αυτό ακολούθησαν διαμαρτυρίες και σύρραξη ανάμεσα σε Γκρίλο - Σιμόες και Τσούμπερ.

Συγκεκριμένα ο Πουρίτα στην διεκδίκηση της μπάλας στο χώρο του κέντρου έπεσε στο έδαφος και ζήτησε αλλαγή οι παίκτες της ΑΕΚ συνέχισαν κανονικά την επίθεση τους με τον Τσούμπερ να βγαίνει από τα αριστερά και να πασάρει στον Ανσαριφάρντ ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Ο Ιρανός έφυγε για να πανηγυρίσει με τον Τσούμπερ με τον Γκρίλο να τον κυνηγάει, τον αμυντικό του Βόλου ακολούθησε ο Σιμόες με τους δυο τους να έρχονται κεφάλι με κεφάλι και τον Ισπανό μέσο της ΑΕΚ να πέφτει στο έδαφος ενώ ακολούθησε και σύρραξη των υπολοίπων παικτών στο κέντρο.

Ο Τζουβάρας τελικά τιμώρησε με κίτρινες κάρτες τους Γκρίλο και Φεράρι για τις διαμαρτυρίες τους.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ