STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΚ 1-3: Πέρασε με τριάρα από το Πανθεσσαλικό με σούπερ - Τσούμπερ

Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Βόλο
Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Βόλο INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε του Βόλου με 3-1 στο Πανθεσσαλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten, χάρη στα γκολ των Ανσαριρφάρντ, Τσούμπερ και Χατζισαφί. Ανέβηκε στην κορυφή η Ένωση και περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.

Ο Βόλος υποδέχθηκε την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την Ένωση να επικρατεί με 3-1. Για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη τα γκολ πέτυχαν ο Ανσαριφάρντ στο 42ο λεπτό, Τσούμπερ στο 45+3' και Χατζισαφί στο 90+9', ενώ ο Ρινέρ μείωσε στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 79ο λεπτό.

Δύο γκολ στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ, χαμένο πέναλτι ο Βόλος

Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 42ο λεπτό. Ο Τσούμπερ έκανε τη σέντρα στον Ανσαριφάρντ στην περιοχή και ο Ιρανός φορ με ωραίο τελείωμα στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Οι δύο παίκτες ήρθαν αμέσως μετά σε σύγκρουση, γιατί ο Πουρίτα είχε τραυματιστεί, με τους παίκτες της Ένωσης να μην σταματάνε τη φάση.

Λίγο πριν την εκπονή του πρώτου μέρους, η Ένωση διπλασίασε τα τέρματά της με τον Στίβεν Τσούμπερ. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη έφυγαν στην αντεπίθεση, έπειτα από κλέψιμο του Μοχαμάντι κοντά στην περιοχή. Ο Ανσαριφάρντ έκανε την μπαλιά τρύπα στον Άμραμπατ, αυτός πρόλαβε τον Κλέιμαν στην έξοδο που του έκανε φάουλ, μοίρασε στον Τσούμπερ και αυτός από κοντά έκανε το 2-0.

Νωρίτερα ο Ρεγκατέν βρέθηκε κοντά στο να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, ωστόσο αστόχησε από την άσπρη βούλα. Ο Πουρίτα κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιμόες στην περιοχή, με τον Τζοβάρα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.

Μείωσε με τον Ρινέρ ο Βόλος

Σε φάση διαρκείας στην εστία του Στάνκοβιτς, ο Ρινέρ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή. Ο Βράνιες προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, ωστόσο αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Στάνκοβιτς.

Στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων πέτυχε το τρίτο γκολ με τον Εχσάν Χατζισαφί, έπειτα από ασίστ του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Βόλου.

Γρήγορο ρυθμό και ένταση το ματς στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, μιας και οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να απειλήσουν και να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Πρώτη καλή στιγμή έγινε από πλευράς γηπεδούχων. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαριέντος ο Φαν Βερτ έπιασε την κεφαλιά με τον Μοχαμάντι να απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

Στο 17' ο Βόλος έφτασε κοντά στο να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Έπειτα από λάθος γύρισμα του Μήτογλου προς τον Στάνκοβιτς, ο Μπαρτόλο πήρε την μπάλα και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο ο Στάνκοβιτς απομάκρυνε με εξαιρετική επέμβαση.

Στο 28' ο Μήτογλου έφτασε κοτνά στο να εξιλεωθεί για το λάθος του ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ, αφού το γυριστό σουτ που εξαπέλυσε κατέληξε σε κόρνερ, έπειτα από παρέμβαση αμυνόμενου του Βόλου.

Λίγα λεπτά μετά και συγκριμένα στο 34ο λεπτό ο Βόλος έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ. Σουτ του Ρομέρο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στην άμυνα, ο Μπαρτόλο πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ με τον Στάνκοβιτς να σώζει με εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά γωνιά του, ενώ ο Γκρίλο πήρε το δεύτερο ριμπάουντ και από δύσκολη γωνία έκανε το σουτ, με τον Αυστριακό κίπερ να παραχωρεί κόρνερ.

Μετά το χαμένο πέναλτι του Βόλου οι δύο ομάδες είχαν αρκετές στιγμές εντάσεων με την παραμικρή ευκαιρία. Αποκορύφωμα ήταν η ένταση στο τέλος του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Βόλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν έπαιζαν με την ίδια ταχύτητα σε σχέση με το πρώτο μέρος. Γι' αυτό το λόγο έπεσε και ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν και λιγότερες τελικές προς την αντίπαλη εστία.

Στο 61' η ΑΕΚ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος. Ο Μάνταλος έκλεψε την μπάλα στο μισό της Ένωσης και με δυνατή μπαλιά έβγαλε τον Άμραμπατ στην πλάτη της άμυνας του Βόλου. Αυτός έκανε το σουτ, προσπαθώντας να στείλει την μπάλα προς την εστία, με τον Κλέιμαν να παραχωρεί κόρνερ.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Μετά τη μείωση του γκολ του Βόλου, η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο να βάλει ένα ακόμα γκο. Οι παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Ρότα μοίρασε στον Λιβάι Γκαρσία μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το φαλτσαριστό σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Βόλος προσπάθησε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα. Το 1-2 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης". Σέντρα στις 22:30.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΟΛΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ