ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βλάχοβιτς: "Είμαι εθισμένος με το να σκοράρω, χωρίς αυτό νιώθω άδειος"

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μίλαν © 2022 ALESSANDRA TARANTINO / AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δήλωσε εθισμένος στο σκοράρισμα, τονίζοντας πως όταν δεν βρίσκει δίχτυα αισθάνεται άδειος.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς αποτέλεσε δίχως άλλο την πιο ηχηρή μεταγραφή του χειμώνα. Μια μεταγραφή που πέρα από το κόστος της, το οποίο στοίχισε στη Γιουβέντους περισσότερα από 70.000.000 ευρώ, έφερε φαρδιά πλατιά τη δική του προσωπική σφραγίδα.

Ο Σέρβος φορ πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 7 που άφησε ελεύθερη ο Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι και συνέβαλε σημαντικά στο να τερματίσει 4η ομάδα, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Champions League.

Σε 21 παιχνίδια που κατέγραψε με τη φανέλα των "μπιανκονέρι" από τον περασμένο Ιανουάριο πέτυχε εννέα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ. Μιλώντας μάλιστα, στο περιοδικό Icon δήλωσε "εθισμένος" με τα γκολ:

"Είναι κάτι που με γεμίζει. Όταν δεν νιώθω αυτό το συναίσθημα μετά το παιχνίδι αισθάνομαι άδειος. Όταν σκοράρω, όμως, πετάω. Νιώθω στον έβδομο ουρανό. Και μετά το θέλεις πάλι και μετά πάλι, και θέλεις να ζήσεις ξανά και ξανά αυτό το συναίσθημα με κάθε κόστος. Είναι ένας εθισμός που σε διεγείρει ανά πάσα στιγμή. Είναι αυτό για το οποίο ζω", τόνισε ο 22χρονος και πρόσθεσε:

"Είμαι αφιερωμένος στο ποδόσφαιρο 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Όταν πάω σπίτι τι κάνω; Βλέπω άλλους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Κοιτάζω να διασκεδάζω, να χαλαρώνω, αλλά και να μαθαίνω και να βελτιώνομαι. Παρατηρώ πράγματα, τα αναλύω και σκέφτομαι "Θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό ή εκείνο".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ