ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Βλάχοβιτς: "Έχω το ίδιο dna με αυτό της Γιουβέντους, δεν είχα μιλήσει με Άρσεναλ"

Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Γιουβέντους πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τη φάση των 16 του Champions League 2021-2022 στο "Θεράμικα", Βιγιαρεάλ | Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Αν και βρίσκεται μόλις έξι μήνες στο Τορίνο ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θεωρεί τον εαυτό του άρρηκτα συνδεδεμένο με την Γιουβέντους, κάνοντας λόγο για το κοινό dna και δηλώνοντας άγνοια περί πρότασης της Άρσεναλ για την απόκτησή του.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έδωσε σκληρή μάχη μέχρι να καταφέρει να πάρει μεταγραφή από την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους και τελικά το κατάφερε τον περασμένο Ιανουάριο, με τον ίδιο να μην έχει μετανιώσει λεπτό για την συγκεκριμένη απόφασή του.

Το βροντοφώναξε μάλιστα μέσω δηλώσεών του σε αγγλικό μέσο, με τον Σέρβο μπόμπερ να παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα "Telegraph" και να κάνει λόγο για το μοναδικό δέσιμο που έχει προλάβει να αναπτυχθεί μεταξύ εκείνου και της βέκια σινιόρα.

"Ίσως ο μάνατζέρ μου να ήξερε για την πρόταση της Άρσεναλ, εγώ δεν είχα μιλήσει με κάποια άλλη ομάδα. Είχα μόνο μία ομάδα στο μυαλό επειδή η Γιουβέντους είναι η Γιουβέντους. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω.

Τώρα αισθάνομαι κολακευμένος που φορώ αυτή τη φανέλα. Ταυτίζομαι με το dna της Γιουβέντους, η προσωπικότητα της ομάδας ταυτίζεται με τη δική μου", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάχοβιτς, για να συμπληρώσει:

"Όταν έρχεσαι εδώ δεν τα παρατάς ποτέ, μάχεσαι συνέχεια, κάνεις θυσίες. Σίγουρα, αυτό ήταν που έψαχνα", τόνισε μεταξύ άλλων ο νεαρός επιθετικός της Γιουβέντους, ο οποίος για την πρώτη του επαφή με τον επαγγελματισμο, το 2016, είπε:

"Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως θα τα καταφέρω και ότι θα γίνω ένας μεγάλος παίκτης. Δεν έχω γίνει ακόμα μεγάλος παίκτης αλλά δουλεύω για να γίνω".

Όσον αφορά για κάποιες συγκρίσεις που αρχίζουν γίνονται σιγά σιγά, μεταξύ εκείνου και του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ήταν σαφής: "Οι συγκρίσεις με μεγάλους πρωταθλητών 400-500 γκολ και των 20-30 τίτλων δεν είναι σωστοί.

Δεν με ενοχλούν όμως είναι αλήθεια πως ορισμένες συγκρίσεις αυξάνουν τις προσδοκίες και αν κάνεις λάθος ή δύο φορές, σκεπάζεσαι από αρνητικές κριτικές. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να λαθέψουμε, είμαστε όλοι άνθρωποι".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ