ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου"

Βλάχος στους παίκτες του Παναθηναϊκού: "Είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου"
Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος EUROKINISSI

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε τους παίκτες για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα και μετέφερε το μήνυμα της ιδιοκτησίας για την φετινή αποτυχία.

Σήμερα (11/5) διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου. Πριν την έναρξη του προγράμματος, συγκεντρώθηκε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα και εκ μέρους της διοίκησης ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος, ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις και μετέφερε το μήνυμα της ιδιοκτησίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Όπως ήδη γνωρίζετε, η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία με τον κύριο Μπόλονι και τον βοηθό του και για τις επόμενες έξι μέρες θα πορευτούμε με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο. Από εδώ και στο εξής δεν θέλουμε να ακουστεί κανένα παράπονο και καμία δικαιολογία.

Πρέπει να καταλάβετε πως είμαστε όλοι κομμάτι μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του συλλόγου. Δεν καταφέραμε, για καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους, να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη. Η δουλειά σας είναι να κερδίσετε τα δύο επόμενα παιχνίδια".

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, τονίζοντας τα εξής: "Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου".

Τέλος, τους παίκτες αποχαιρέτησε και ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ με τα ακόλουθα λόγια: "Ευχαριστώ για τις καλές στιγμές που ζήσαμε. Η ζωή συνεχίζεται, σας εύχομαι τα καλύτερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ