ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίτορ Περέιρα: "Εγώ δεν ξέρω τι είναι ντέρμπι που έχω φύγει από το γήπεδο με τανκ;"

Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στο Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στο Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ © 2021 AP IMAGES

Ο Βίτορ Περέιρα έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο που τον ρώτησε αν έχει εμπειρία από ντέρμπι, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού ν' αποκαλύπτει πως έχει αναγκαστεί να φύγει με τανκ από γήπεδο για να μπορέσει να φτάσει στο αεροδρόμιο.

Παλμέιρας και Κορίνθιας τέθηκαν αντιμέτωπες στις 24 Απριλίου, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να είναι η μεγάλη νικήτρια του βραζιλιάνικου ντέρμπι, επικρατώντας 3-0.

Ο Βίτορ Περέιρα που ανέλαβε την Κορίνθιανς τον περασμένο Φλεβάρη έχει δεχθεί έντονη κριτική μετά το χαμένο ντέρμπι, με την ερώτηση ενός δημοσιογράφου να προκαλεί την οργή του.

Έπειτα από τη νίκη επί της Φορταλέτσα την Κυριακή (1/5), ένας ρεπόρτερ απευθύνθηκε στον Περέιρα και αναρωτήθηκε μήπως έχει ελλιπής εμπειρία από ντέρμπι, με τον πρώην τεχνικό της Φενέρμπαχτσε και άλλοτε του Ολυμπιακού να δηλώνει πως έχει φυγαδευτεί από γήπεδο με τανκ προκειμένου να γλιτώσει.

"Δεν ξέρω τι είναι ντέρμπι; Ξέρεις πόσα ντέρμπι έχω παίξει στη ζωή μου; Δούλεψα σε μέρη όπου έγιναν δολοφονίες γι' αυτούς τους αγώνες. Έπρεπε να φύγω από το γήπεδο για να πάω στο αεροδρόμιο με τανκ. Λέτε να μην ξέρω τι είναι ντέρμπι;".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ