THE SPORTS ECONOMIST

Βιτάλ: Όχι Κορίνθιανς σε δανεισμό στα Εμιράτα, 2,5 εκατομμύρια πλέον οι αξιώσεις της

Ο Ματέους Βιτάλ
Ο Ματέους Βιτάλ EUROKINISSI SPORTS

Από τα 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Ματέους Βιτάλ που προβλέπονταν ως buy out στην περυσινή συμφωνία δανεισμού του Βραζιλιάνου από τον Παναθηναϊκό, πλέον η Κορίνθιανς αξιώνει από τους υποψήφιους αγοραστές του 24χρονου εξτρέμ 2,5 εκατομμύρια για το 100%.

Στον Παναθηναϊκό δεν έπιασε ο Ματέους Βιτάλ. Παρά το δυναμικό του ξεκίνημα στο περυσινό πρωτάθλημα, δεν μπόρεσε να βάλει στο τραπέζι έστω και την σκέψη για την ενεργοποίηση της συμφωνημένης option αγοράς που υπήρχε στον δανεισμό του από την Κόρινθιανς.

Αυτή ανέρχονταν στα 4 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, η εικόνα του οποίου ήταν τέτοια που δεν επέτρεψε στους ιθύνοντες των "πράσινων" έστω κάποιο παζάρι, ειδικά με δεδομένο πως το συμβόλαιο του στην "τιμάο" ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023.

Εκεί, δύσκολα – στην καλύτερη – θα μείνει ο Βιτάλ, αναζητώντας ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ενδεικτικό της διαφοροποίησης που έχει συντελεστεί στο στάτους του 24χρονου ποδοσφαιριστή οι πρόσφατες διαπραγματεύσεις που υπήρξαν με την Αλ Ουάσλ, ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στον πάγκο της οποίας συμφώνησε προ εβδομάδων να κάτσει ο – γνωστός μας από το πέρασμά του και από την Ελλάδα – μέχρι πρότινος τεχνικός της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Η Αλ Ουάσλ λοιπόν κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Βιτάλ, χωρίς όμως να γίνει δεκτή από την Κόρινθιανς, η οποία και επιμένει μόνο σε πώλησή του. Πόσα αξιώνει πλέον για κάτι τέτοιο από τους επίδοξους αγοραστές; 2,5 εκατ. ευρώ (και με διάθεση διαπραγμάτευσης για περαιτέρω μείωση). Για το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή…

TAGS THE SPORTS ECONOMIST ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ