ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βινάγκρε: "Να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες"

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Ζοζέ Σα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Πόρτο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Ρούμπεν Βινάγκρε και ο Ζοζέ Σα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το ματς με την Πόρτο. EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία μίλησε για την αναμέτρηση με την Πόρτο και τις δυσκολίες που υπάρχουν για τους ερυθρόλευκους.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Πορτογαλία, όπου το βράδυ της Τρίτης (26/10, 22.00) θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο.

Κατά τη διάρκεια της αναχώρησης ο Ρούμπεν Βινάγκρε μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Πορτογάλος μπακ στάθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και τόνισε ότι όσοι αγωνιστούν πρέπει να ανταποκριθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βινάγκρε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού: "Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε παραπάνω μέρες να προετοιμαστεί για το ματς λόγω της αναβολής του ματς με τον ΠΑΟΚ: "Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League".

Για τον κόσμο που θα υπάρχει στο Ντραγκάο: "Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ