ΜΑΡΣΕΙΓ

Βίλας-Μπόας για την ήττα από τον Ολυμπιακό: "Εγώ φταίω"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο Φάληρο για την πρεμιέρα του Champions League
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο Φάληρο EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, υποστήριξε ότι η ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό είναι δική του ευθύνη, ενώ σημείωσε πως ενδεχόμενη ισοπαλία θα ήταν αποδεκτό αποτέλεσμα για τους Μασσαλούς.

Στις 18.00 η Μαρσέιγ κοντράρεται εκτός έδρας με τη Λοριάν για την 8η αγωνιστική του Σαμπιονά και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός των Μασσαλών, Αντρέ Βίλας-Μπόας, ρωτήθηκε για την προ ημερών ήττα (1-0) από τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος ανέλαβε την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα, λέγοντας τα εξής:

"Από τη στιγμή που δεχτήκαμε αυτό το γκολ στο τέλος, μπορούμε να πούμε ότι ήταν κακό παιχνίδι για εμάς. Αν είχε λήξει ισόπαλο το παιχνίδι, θα μιλούσαμε για ένα αποδεκτό αποτέλεσμα. Έπρεπε να νικήσουμε. Είναι δική μου η ευθύνη.

Πρέπει να αποκτήσουμε ξανά αυτοεποίθηση και αυτό θα έρθει μέσα από τα αποτελέσματα. Έχουμε ευρωπαϊκή ιστορία και σίγουρα υπάρχει συγκεκριμένη πίεση. Η προτεραιότητα είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη και γι' αυτό χρειαζόμαστε καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα".

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ είναι στην 7η θέση μετά από επτά παιχνίδια, με απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ