ΜΑΡΣΕΙΓ

Βίλας-Μπόας: "Η Πόρτο μπορεί να μάς βοηθήσει"

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο Φάληρο για την πρεμιέρα του Champions League
Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο Φάληρο EUROKINISSI

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, ευελπιστεί σε βοήθεια από την Πόρτο και δικό της μεγάλο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για να καταλάβει την τρίτη θέση και να συνεχίσει εκείνη στο Europa League αντί του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καμαρά, αλλά ηττήθηκε χωρίς να είναι χειρότερος από τη Μαρσέιγ με 2-1 με δύο εύστοχα πέναλτι του Παγέ που δόθηκαν μέσω VAR με αποτέλεσμα η τρίτη θέση και η συνέχιση της ευρωπαϊκής πορείας μέσω Europa League να κρίνεται την τελευταία (6η) αγωνιστική.

Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι θέλουν κόντρα στην Πόρτο (9/12, 22:00 και τα δύο ματς της 6ης αγωνιστικής) το ίδιο ή καλύτερα φυσικά αποτέλεσμα από ό,τι Μαρσέιγ στο Μάντσεστερ με τη Σίτι.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ευελπιστεί σε βοήθεια από την Πόρτο - εκτός από πρώην προπονητής είναι και δηλωμένος οπαδός των δράκων - και αντίστοιχα μεγάλο ματς της δικής του ομάδας στο Έτιχαντ.

"Δεχτήκαμε ένα χτύπημα από το γκολ του Μαντί Καμαρά. Προσπαθήσαμε να βρούμε ρυθμό. Ήταν δύσκολο μετά το γκολ γιατί αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε πλάνο. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε. Το καταφέραμε αν και ήταν δύσκολο μετά το 0-1 στο ημίχρονο.

Η Πόρτο μπορεί να μάς βοηθήσει και εμείς πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο ματς στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι την τελευταία αγωνιστική. Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι σε αυτό το ματς. Ίσως η Σίτι να κάνει ροτέισον. Έχουμε κάτι για να ονειρευόμαστε", τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ