LA LIGA

Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη 1-1: Ο Κουντέ στις καθυστερήσεις βύθισε το "κίτρινο υποβρύχιο"

Οι Ράκιτιτς και Κουντέ πανηγυρίζουν γκολ της Σεβίλλης κόντρα στην Ρεάλ | 17 Απριλίου 2022
Οι Ράκιτιτς και Κουντέ πανηγυρίζουν γκολ της Σεβίλλης κόντρα στην Ρεάλ | 17 Απριλίου 2022 @2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε με τον Χιοβάνι λο Σέλσο στο 86' και θεώρησε ότι πήρε τη νίκη, όμως ο Ζιλ Κουντέ στην τελευταία φάση του αγώνα ισοφάρισε σε 1-1 για τη Σεβίλλη στο "Θεράμικα".

Η Βιγιαρεάλ κινδυνεύει να χάσει το τρένο της Ευρώπης για τη νέα σεζόν, παρότι φέτος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League. Η ισοπαλία 1-1 με τη Σεβίλλη την κρατά εκτός επτάδας στη La Liga έπειτα από 35 αγωνιστικές, με τους Ανδαλουσιάνους να εξασφαλίζουν εν πολλοίς τον τερματισμό τους στην τετράδα.

Το "κίτρινο υποβρύχιο" ήταν ανώτερο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επιτέθηκε ψάχνοντας το γκολ χωρίς να καλύπτει τα μετόπισθεν και είχε ευκαιρίες και δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι δίστασαν να εκμεταλλευτούν τους κενούς χώρους και περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 57ο λεπτό, ο Μπουλαγέ Ντιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο VAR είχε διαφορετική άποψη σχετικά με την εγκυρότητα του γκολ. Παρ' όλα αυτά, η Βιγιαρεάλ παρέμεινε με το πόδι στο γκάζι και δικαιώθηκε στο 86' με τον Χιοβάνι λο Σέλσο. Το 1-0 θα ήταν σωτήριο για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, όμως οι γηπεδούχοι υπολόγιζαν χωρίς την... άμυνα των Σεβιγιάνων. Σε ένα κόρνερ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ανέβηκε μέχρι και ο Γιασίν Μπουνού για το γκολ της ισοφάρισης και τελικά αυτό το βρήκε ο Ζιλ Κουντέ.

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της La Liga

Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής

TAGS LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΣΕΒΙΛΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ