ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Η ενδεκάδα κόντρα στη Λίβερπουλ, με Ντανζούμα στην κορυφή

Ο Αρνό Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
Ο Αρνό Ντανζούμα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ουνάι Έμερι για την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (27/04, 22:00, COSMOTE Sport 1, MEGA και Live SPORT24) για την πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τα ημιτελικά του Champions League. Με Ντανζούμα στην κορυφή το "κίτρινο υποβρύχιο".

Η Βιγιαρεάλ έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ (27/04, 22:00, COSMOTE Sport 1, MEGA και Live SPORT24), καθώς αγωνίζεται στα ημιτελικά του Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ο Ουνάι Έμερι παρατάσσει το κίτρινο υποβρύχιο σε σχηματισμό 4-4-2. Ο Ντανζούμα αγωνίζεται στην κορυφή, έχοντας στο πλάι του τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο, με βάση τον σχηματισμό που δίνει η UEFA.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Βιγιαρεάλ: Ρούλι, Φόιθ, Αλμπιόλ. Πάου Τόρες, Εστουπινιάν, Τσουκουέζε, Παρέχο, Καπού, Κοκελέν, Λο Σέλσο, Ντανζούμα.

Αναπληρωματικοί: Ασένχο, Γιόργκενσεν, Γκασπάρ, Αλκάθερ, Ιμπόρα, Τρινγκέρος, Ντιά, Πένια, Μάντι, Μόι Γκόμεζ, Πεντράθα, Οριέ.

Μη χάσετε την Game Night στις 00:00 με τους σπουδαίους ημιτελικούς, την απόλυτη μάχη Μονακό - Ολυμπιακός και τον ημιτελικό του Champions League:

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ CHAMPIONS LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ