ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο: Ο Ερμόσο όρμησε σε φιλάθλους, παρέμβαση από την αστυνομία

Ο Μάριο Ερμόσο της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο με φιλάθλους της ομάδας έπειτα από την ήττα από τη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022
Ο Μάριο Ερμόσο της Ατλέτικο σε στιγμιότυπο με φιλάθλους της ομάδας έπειτα από την ήττα από τη Βιγιαρεάλ για τη La Liga 2022-2023 στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", Μαδρίτη | Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 © 2022 PABLO GARCIA/ASSOCIATED PRESS

Τεταμένο ήταν το κλίμα στην Ατλέτικο έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τη Βιγιαρεάλ, με φιλάθλους να βρίζουν τον Μάριο Ερμόσο και τον Ισπανό αμυντικό να ορμάει κατά πάνω τους στην κερκίδα, μέχρι να παρέμβει η αστυνομία.

Η εντός έδρας ήττα της Ατλέτικο από τη Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη προκάλεσε μεγάλη ένταση στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο".

Ο Μάριο Ερμόσο είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο κι έκανε μίνι προπόνηση, αφού δεν αγωνίστηκε, όταν άκουσε ορισμένους από τους φιλάθλους που επίσης είχαν μείνει στην κερκίδα να του επιτίθενται λεκτικά.

Ο Ισπανός αμυντικός απάντησε και άνθρωποι των "ροχιμπλάνκος" επιχείρησαν να τον συγκρατήσουν. Οι αντεγκλήσεις συνεχίστηκαν και ο 25χρονος διεθνής όρμησε στην κερκίδα για να έρθει αντιμέτωπος με τους φιλάθλους, οι οποίοι άρχισαν να του πετούν μπουκάλια.

Οι αστυνομικοί που είχαν προσεγγίσει το σημείο καθώς και κάποιοι πιο ψύχραιμοι κατάφεραν να απομακρύνουν τον ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ