ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Βιγιαρεάλ: Αμφίβολος ο Μορένο για το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ

Ο Ζεράρδ Μορένο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Τσέλσι στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο Μπέλφαστ
Ο Ζεράρδ Μορένο της Βιγιαρεάλ πανηγυρίζει γκολ © 2021 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζεράρ Μορένο τραυματίστηκε στους οπίσθιους μηριαίους στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Χετάφε και είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ, για τα ημιτελικά του Champions League.

Ένα σημαντικό πλήγμα υπέστη η Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι, ενόψει του πρώτου αγώνα με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League, καθώς ο Ζεράρ Μορένο τραυματίστηκε στους οπίσθιους μηριαίους και είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι με τους "reds" στο Άνφιλντ.

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός έπαιξε βασικός με το "κίτρινο υποβρύχιο" στην αναμέτρηση με τη Χετάφε για την 32η αγωνιστική της La Liga, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ομάδας του, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Λο Σέλσο στο 61ο λεπτό. Ο Έμερι είναι αισιόδοξος ότι θα προλάβει το πρώτο ματς, όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μορένο στο Champions League τη φετινή σεζόν έχει παίξει μόλις έξι παιχνίδια, λόγω διαφορετικών τραυματισμών. Αλλά σε αυτά δεν έχει χάσει. Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Δύο γκολ και τρεις ασίστ.

TAGS ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ