ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βιγιαφάνιες: "Μας τιμώρησε ο αντίπαλος"

Ο Βιγιαφάνιες από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό /16-5-2021
Ο Βιγιαφάνιες από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό /16-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες στάθηκε στην ποιότητα του Ολυμπιακού που τιμώρησε κάθε λάθος του Παναθηναϊκού ενώ συνολικά για τη σεζόν υποστήριξε πως οι παίκτες δεν είχαν τη βοήθεια που θα ήθελαν.

Στην ποιότητα του Ολυμπιακού που τιμώρησε κάθε λάθος του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες στις δηλώσεις του για το ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο Αργεντινός που ήταν αρχηγός των πράσινων στην αναμέτρηση της Κυριακής κάνοντας έναν απολογισμό για τη σεζόν που έφυγε τόνισε πως οι παίκτες δεν είχαν τη βοήθεια που ήθελαν λέγοντας:

"Μια πολύ δύσκολη στιγμή. Θα θέλαμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να δείξουμε στους φιλάθλους πως τους εκπροσωπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν έγινε. Χάσαμε την μπάλα από το κέντρο και μετά, είχαμε ανοιχτές τις γραμμές. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα σε τιμωρεί.

Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να δουλεύουμε βάζοντας πλάτη για τον σύλλογο. Δε θα κρυφτούμε, έχουμε την ευθύνη. Είχαμε μια σεζόν δύσκολη, δεν είχαμε την βοήθεια που ένας παίκτης θα ήθελε.

Αλλά δεν είναι δικαιολογίες, δεν μου αρέσει να δικαιολογούμαι. Εμείς βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο κι εμείς πρέπει να εκπροσωπήσουμε το σύλλογο. Να ζητήσω συγγνώμη αν δεν το κάναμε όπως του άξιζε.

Πλέον για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να σκεφτούμε για ποιο σύλλογο παίζουμε, ποιους εκπροσωπούμε, τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε".

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: "ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ"

Για θλιβερή στιγμή έκανε λόγο ο Μαουρίσιο στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

"Είναι θλιβερή στιγμή. Όχι μόνο για σήμερα, αλλά για όλη τη σεζόν. Είχαμε έναν στόχο που δυστυχώς δεν πετύχαμε και φυσικά ότι ολοκληρώσαμε τη σεζόν με μία ήττα σε ένα ντέρμπι. Είναι στενάχωρο".

Για το αν υπάρχει κάτι θετικό να κρατήσει: "Όλη η χρονιά ήταν δύσκολη, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεν ολοκληρώσαμε τη σεζόν με τον τρόπο που θέλαμε. Άρα θεωρώ ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες για τη φετινή σεζόν. Δεν αναφέρομαι μόνο στους παίκτες, αλλά σε όλους όσους δούλευαν στον Παναθηναϊκό. Να δούμε τι λάθη κάναμε. Δεν μπορέσαμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόταν. Τώρα ξεκινά μια ανάπαυλα που θα μας επιτρέψει να σκεφτούμε για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί".

Για το τι πρέπει να αλλάξουν: "Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το βασικό είναι όλος ο κόσμος να δεχτεί τις ευθύνες του. Ο κάθε ένας που δουλεύει εδώ να κάνει την αυτοκριτική του και από εκεί και πέρα να δει μπροστά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ