ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Θετικός στον κορονοϊό

Ο Βιεϊρίνια με το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΠΑΟΚ σε εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την κανονική διάρκεια της σεζόν 2019/20
Ο Βιεϊρίνια από το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την κανονική διάρκεια της σεζόν 2019/2020 EUROKINISSI

Ο Αντρέ Βιερίνια γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο instagram πως είναι θετικός στον κορονοϊό και θα πρέπει να ενταχθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ σε 15 μέρες.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και επίσημα αλλά θα πρέπει να περιμένει 15 μέρες για να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας του καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του λογαριασμού του στο instagram.

Ο ίδιος τόνισε πως όλοι όσοι έχει έρθει σε επαφή καθώς και τα μέλη της οικογένειας του είναι αρνητικοί ενώ για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Ήταν δύσκολο το καλοκαίρι μου και όπως ίσως καταλάβατε, έχασα κάποια στιγμή την πίστη μου ότι όλα θα πήγαιναν καλά. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον τρόπο του. Πατρικό τρόπο. Του είμαι ευγνώμων που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, στο σπίτι μου.

Δυο μήνες περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Να ετοιμαστώ να ξαναβάλω τα ρούχα της προπόνησης, να δω τον προπονητή, τους συμπαίκτες και ολους που δουλεύουν στην ομάδα.

Ε, θα περιμένω καμιά 15αριά μέρες παραπάνω! Στις ιατρικές εξετάσεις για την επιστροφή, βρέθηκα θετικός στον covid-19! Είμαι χωρίς συμπτώματα, η γυναίκα μου και η κόρη μου πήραν τα αρνητικά τεστ, όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζι μου τις προηγούμενες μέρες υποβλήθηκαν σε τεστ και τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά. Ξεκινάω με μια μικρή άδεια την νέα μου χρονιά στον ΠΑΟΚ. Σορρυ κόουτς!

Ανυπομονώ να σας ξαναδώ όλους! Προστατεψε τους εαυτους σας,φορεστε μασκες και συντομα θα ειμαστε όλοι μαζι...stay safe".

Η ανάρτηση του Βιεϊρίνια με την οποία γνωστοποίησε πως είναι θετικός στον κορονοϊό
Η ανάρτηση του Βιεϊρίνια INSTAGRAM


TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ