ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Μάχη μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα"

Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει μετά το γκολ που πέτυχε επί της Λαμίας για τη 10η αγωνιστική της Super League
Ο Βιεϊρίνια πανηγυρίζει μετά το γκολ που πέτυχε επί της Λαμίας EUROKINISSI

Ο Βιεϊρίνια μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας μίλησε για το γκολ που πέτυχε αλλά και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για την κατάκτηση του τίτλου.

Για το Βιεϊρίνια το γκολ που πέτυχε στη Λαμία και με το οποίο έγραψε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό καθώς του ανεβάζει τη ψυχολογία για τη συνέχεια. Ο Πορτογάλος δεν κρύφτηκε και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε:
"Το συναίσθημα του να σκοράρεις παραμένει ίδιο. Είμαι ευχαριστημένος και για το γκολ και για τη νίκη της ομάδας. Αισθάνομαι καλά. Ήμουν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, αλλά είμαι ικανοποιημένος πλέον, αλλά χρειάζομαι και άλλη δουλειά".

Για την έλευση Γκαρσία:
"Θέλουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι θέλει. Βελτιωνόμαστε όμως παιχνίδι με το παιχνίδι. Έχει αλλάξει το σύστημα της ομάδας. Θέλει να δίνουμε το 100% και εμείς θα το κάνουμε αυτό".

Για όσα είπε ο Γκαρσία για τα "φιλικά" που παίζουν οι άλλες ομάδες:
"Το αισθανόμαστε στα παιχνίδια μας εδώ και καιρό. Με τον ΠΑΟΚ πάντα οι αντίπαλοι δίνουν το κάτι παραπάνω. Συνεχίζουμε την πορεία μας. Με νίκες για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Για το πρωτάθλημα:
"Θα είναι μάχη μέχρι το τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς της Πέμπτης με την Ομόνοια και μετά θα σκεφτούμε ξανά τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θέλουμε να το κατακτήσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ