EURO 2020

Βιεϊρά: "Λείπει η ένταση, η δύναμη και ο ρυθμός από την εθνική Ιταλίας"

Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Πάτρικ Βιεϊρά
Ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Πάτρικ Βιεϊρά © 2013 BILL KOSTROUN / AP IMAGES FILE PHOTO

Ο Πάτρικ Βιεϊρά δεν έχει πειστεί ακόμα από την εθνική Ιταλίας, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να περιμένουμε λίγο για να φανεί αν η "σκουάντρα ατζούρα" μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Μπορεί η Ιταλία να κέρδισε με σχετική ευκολία την Τουρκία και την Ελβετία (αμφότερες τις υπέταξε με 3-0) για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων του Euro 2020, ωστόσο ο Πάτρικ Βιεϊρά θεωρεί ότι οι Ιταλοί πρέπει να βελτιωθούν για να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Ο 44χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι λείπει από την ομάδα του Μαντσίνι η απαραίτητη ένταση και ο ρυθμός στην επίθεση, προκειμένου να γίνουν περισσότερο απειλητικοί στην αντίπαλη εστία.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων: "Θεωρώ ότι τα πρώτα δύο παιχνίδι που έδωσαν ήταν πολύ εύκολα. Φυσικά, πρέπει να κερδίσεις κάθε αντίπαλο που βρίσκεις μπροστά σου, αλλά έχω αμφιβολίες για το αν μπορούν να φτάσουν μέχρι τέλους".

"Πιστεύω ότι τους λείπει η ένταση, η δύναμη και ο ρυθμός, ώστε να γίνουν περισσότερο απειλητικοί στην επίθεση, οπότε θα περιμένω (να τους κρίνω). Πιστεύω ότι είναι νωρίς να συμπεριλάβουμε την Ιταλία στις ομάδες, οι οποίες μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ