ΙΝΤΕΡ

Το video των πανηγυρισμών τίτλου της Ίντερ

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, πανηγυρίζει με τους παίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A 2020-2021  στο Απιάνο Τζεντίλε, Μιλάνο | Τετάρτη 5 Μαΐου 2021
Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, πανηγυρίζει με τους παίκτες του την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A 2020-2021 στο Απιάνο Τζεντίλε, Μιλάνο | Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 TWITTER/INTER_EN

Οι παίκτες της Ίντερ συνεχίζουν τη φιέστα τίτλου στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Ξεχωρίζουν οι φωτογραφίες των πρώην της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το πάρτι τίτλου συνεχίζεται στην Ίντερ, έστω κι αν η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Οι "νερατζούρι" κατέκτησαν μαθηματικά το 19ο σκουντέτο της ιστορίας τους στη Serie A και στην επιστροφή στις προπονήσεις, το πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον προπονητή, Αντόνιο Κόντε, αλλά και τον πρόεδρο, Στίβεν Ζανγκ.

Παίκτες, προπονητές και διοίκηση βρέθηκαν στο Απιάνο Τζεντίλε για μία αναμνηστική φωτογραφία και ευκαιρίας δοθείσης, απαθανάτισαν τις στιγμές και με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε ο σύλλογος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή και για 4 συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες ξανά, σε άλλη ομάδα, άλλης χώρας. Οι Αλέξις Σάντσες, Άσλεϊ Γιανγκ, Ματέο Νταρμιάν και Ρόμελου Λουκάκου ανήκαν κάποτε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον πανηγυρίζουν πρωτάθλημα ως στελέχη των "νερατζούρι".

Γι' αυτόν το λόγο έβγαλαν και μόνοι τους μια αναμνηστική φωτογραφία, φορώντας τα εορταστικά T-shirts με το "I'M scudetto", όπου το "I M" είναι η συντομογραφία της ονομασίας του συλλόγου, στο πρόσφατο rebranding.


TAGS ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ