ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: "Λύγισε" ο Μαραντόνα, τον πήραν σηκωτό στη σουίτα

Argentinian soccer former player Diego Armando Maradona stands on the tribune during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentinian soccer former player Diego Armando Maradona stands on the tribune during the group D match between Argentina and Nigeria, at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Tuesday, June 26, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχώρησε υποβασταζόμενος από την κερκίδα στο ημίχρονο του Αργεντινή - Νιγηρία. Δείτε το VIDEO όπου τον μεταφέρουν σε κακή κατάσταση στη σουίτα του γηπέδου.

Θλιβερή εικόνα μετά από το τέλος του 1ου ημιχρόνου του αγώνα της Αργεντινής με τη Νιγηρία. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα αποχώρησε από τη θέση του στην κερκίδα υποβασταζόμενος και σε κακή κατάσταση.

Ο Αργεντινός αστέρας δεν μπορούσε να περπατήσει μόνος του και με τη βοήθεια ενός ανθρώπου του περιβάλλοντός του, πήγε στη σουίτα του γηπέδου της Αγίας Πετρούπολης, όπου οι υπεύθυνοι τον κάθισαν σε μία καρέκλα και του έκαναν αέρα.

Ο 57χρονος θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έζησε πολύ έντονα τον αγώνα από την αρχή μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας έξαλλα το γκολ του Λιονέλ Μέσι και δείχνοντας μεσαία δάχτυλα στο γκολ του Μάρκος Ρόχο. Ενδιάμεσα, πάντως, φάνηκε να τον παίρνει ο... ύπνος στο 2ο ημίχρονο!

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ