ΟΦΗ

Βέστερλο - ΟΦΗ 1-0: Ήττα στο φιλικό και αγωνία για τον τραυματισμό του Τοράλ

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του ΟΦΗ σε ματς κόντρα στον Παναιτωλικό | 15 Μαΐου 2021
Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο του ΟΦΗ σε ματς κόντρα στον Παναιτωλικό | 15 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από την Βέστερλο στο Βέλγιο στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό προετοιμασίας του, σε ένα ματς που οι Κρητικοί είδαν τον νεοαποκτηθέντα Τοράλ να αποχωρεί αναγκαστικά λόγω τραυματισμού.

Το σαββατιάτικο φιλικό με την Βέστερλο επί βελγικού εδάφους έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Νιόπλια να δώσει φανέλα βασικού στα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, τους Καμάου, Τοράλ και Επασί, όμως το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Έλληνα τεχνικό κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο.

Όχι κυρίως για το αποτέλεσμα, την ήττα με 1-0, αλλά για την ατυχία του Τζον Τοράλ, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή μόλις στο 25ο λεπτό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό αλλά τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα για να είναι απολύτως σίγουροι για το μέγεθος της απουσίας του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ δεν έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας προβλήματα όσον αφορά στην ανάπτυξη και στη δημιουργία αλλά κα στην αμυντική λειτουργία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο επιθετικά, με την είσοδο των Ντε Γκουζμάν, Γκονσάλες και Καστάνιος να βοηθάει σε αυτό, ωστόσο στην πρώτη τελική προσπάθεια της Βέστερλο στο δεύτερο ημίχρονο, δέχτηκαν το γκολ στο 51' με τον Σούμα.

Στη συνέχεα, η ομάδα του Νιόπλια ανέβασε την απόδοσή της αλλά στη μεγαλύτερη φάση που έφτιαξε στο ματς, με τον Καστάνιος στο 73', δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα (απέκρουσε ο κίπερ Βάν Λάνγκερντονγκ), με το φινάλε να βρίσκει μάλιστα την ελληνική ομάδα να μένει με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας του Μεγιάδο για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαμπέα.

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ