SERIE A

Βερόνα - Νάπολι: Γκολ του Λοσάνο στα 9'', τρίτο γρηγορότερο στην Serie A

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι
Ο Ίρβινγκ Λοσάνο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι Ⓒ 2021 PAOLA GARBUIO/LAPRESSE VIA AP

Ο Ίρβινγκ Λοσάνο χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα από την έναρξη του αγώνα για να βρει δίχτυα απέναντι στην Βερόνα και πανηγύρισε το ταχύτερο γκολ στην ιστορία της Νάπολι στην Serie A και τρίτο συνολικά (VIDEO).

Ο Τζενάρο Γκατούζο θα επιθυμούσε σίγουρα να μπουν δυνατά οι παίκτες του στο "Μπεντεγκόντι" απέναντι στην Βερόνα (19η αγωνιστική της Serie A) για να αφήσουν πίσω όσο γινόταν πιο γρήγορα την ήττα από την Γιουβέντους στον τελικό του ιταλικού Super Cup, ωστόσο τέτοια εντυπωσιακή εκκίνηση δεν θα μπορούσε με τίποτα να την φανταστεί.

Και αυτό γιατί με το που έκαναν τη σέντρα οι παρτενοπέι έφτασαν τη μπάλα στην περιοχή των Βερονέζων, με τον Λοσάνο να γίνεται κάτοχός της μετά από γέμισμα του Ντέμε και να νικάει τον γκολκίπερ Σιλβέστρι, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του στα εννέα δευτερόλεπτα (για την ακρίβεια στα 8 δευτερόλεπτα και 95 εκατοστά)!

Ο Λοσάνο έγινε έτσι ο πιο γρήγορος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι (πήρε το ρεκόρ που είχε ο Καβάνι από τον Οκτώβριο του 2011 όταν είχε σκοράρει στο 1ο λεπτό του αγώνα με την Κατάνια) ενώ ανέβηκε στο πόντιουμ των γρήγορων πιστολέρο της κατηγορίας, με το γκολ του να είναι πλέον το τρίτο γρηγορότερο στην ιστορία της Serie A.

Στην κορυφή βρίσκεται αυτό του Ραφαέλ Λεάο που είχε χρειαστεί 6 δευτερόλεπτα και 76 εκατοστά για να βρει δίχτυα με τη φανέλα της Μίλαν απέναντι στην Σασουόλο ενώ στη 2η θέση είναι το τέρμα του Πάολο Πότζι που είχε σημειωθεί στις 2 Δεκεμβρίου 2001, οκτώ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα μεταξύ της Φιορεντίνα και της Πιατσέντζα.

Photo Credits: Paola Garbuio/LaPresse via AP

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ